rm.popa Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 (edited) Mă gândesc să achiziţionez pentru serviciu un distrugător pentru documente. Acum avem unul obosit, care abia taie, în fâşii late de vreo 4-5 mm. Adică fâsss... Vizez ceva serios, care să taie tip confetti, repede şi mult (vero 8-10 pagini simultan ar fi rezonabil). Încă nu ştiu de ce bani voi dispune, dar am studiat până acum site-urile de profil şi m-am oprit la 2 modele: FELLOWES PS80C-2 şi Wallner PPS 701 (al 4-lea pe pagina din link). Primul e mai mult decât de 2 ori mai scump decât al doilea, la performanţe apropiate. Probabil că diferenţa o face firma. Oricum, nu preţul mă interesează cel mai mult. Sunt novice în domeniul ăsta, aşa că dacă sunt printre voi unii mai pricepuţi ca mine, orice sfat e binevenit. Thanks. Edited August 18, 2007 by rm.popa Link to comment
tolin Posted August 18, 2007 Share Posted August 18, 2007 Sunt asa de "fierbinti" documentele care va trec prin mana, ca trebuie definitivata o treaba pe care cei insarcinati n-au apucat s-o faca ? (considera postul ca pe un offtopic necesar) Link to comment
rm.popa Posted August 18, 2007 Author Share Posted August 18, 2007 Bunăăăă asta!! Nu, de fapt, lucrăm atât de prost, încât trebuie să tocăm tot timpul ce am lucrat, până iese pe placul tuturor . Chestia e că am aderat la http://www.copaculdehartie.ro/ şi ar trebui să ne luăm şi ceva măsuri de protecţie... Link to comment
Recommended Posts