Jump to content
Sign in to follow this  
dizzzy

Posibila Tzeapa Schaumbergerauto

Recommended Posts

Sursa forumul daciaclub user smiley:

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=83280&hl=

Mi s-a parut interesant asa ca va informam si pe voi:

 

 

Aruncandu-mi un ochi pe autovit, am observat de curand o firma din germania care vinde masini in romania. mai mult, in pretul afisat(deseori destul de mic) sunt incluse si transportul si taxa de prima inmatriculare, astfel incat oferta se transforma intr-un adevarat chilipir.

 

firma respectiva are si site, in romana: www.schaumbergerauto.com

 

la o privire mai atenta, "firma" asta se dovedeste a fi o escrocherie ordinara, scopul fiind obtinerea avansului de 30%. ma indoiesc ca masina va ajunge vreodata in posesia cumparatorului.

 

ce e in neregula cu firma asta? pai cam astea:

-in primul rand, preturile sunt foarte mici. este aproape imposibil sa includa si taxele de transport si inmatriculare

-in al doilea rand, domeniul respectiv este foarte nou. mai precis, a fost inregistrat luna asta, pe 7 august 2007 ( http://www.whois.net/whois_new.cgi?d=schau...uto&tld=com )

-mai mult, cel ce a inregistrat domeniul este un american; pe site nu se gaseste nici o legatura cu vreun american, firma ar trebui sa fie germana si cu cativa angajati romani. cel mai probabil, plata a fost facuta cu un numar de card furat.

-in ultimul rand, dar nu in ordinea importantei, in germania exista un autohaus cu nume asemanator, Autohaus Schaumberger. astia au si un site, http://www.autohaus-schaumberger.de. adresa lor, precum si telefonul de contact, difera de al firmei de pe autovit.

-in plus, toate anunturile firmei de pe autovit sunt copiate de pe site-ul autohaus-ului. un exemplu elocvent este urmatorul:

--anunt de pe autovit: http://www.autovit.ro/html/0/7/4/0/610740.php

(anuntul se gaseste si pe site-ul schaumbergerauto )

-anunt de pe site-ul german: aici

 

este aceeasi masina, acelasi numar de km, aceleasi poze. doar ca pe site-ul firmei de pe autovit, costa cu 4000E mai putin, asta in conditiile in care pretul include si taxa de transport, inmatriculare si tva. pentru a primi masina, tot ce trebuie sa faceti e sa platiti 30% din valoarea ei in avans, apoi sa asteptati smile.gif

 

 

 

pe site-ul in limba romana, exista o pagina cu echipa schaumbergerauto. o gasesti aici: http://www.schaumbergerauto.com/despre_noi

 

Daca ar fi sa nu fie tzeapa, ar insemna ca aia e o firma de ciudati, intrucat toti au personalitati dublate.

De exemplu, "ALEXANDER SCHAUMBERGER - director general", de pe site-ul romanasului, este in secret, cercetator la o universitate din Ilinois. acolo este cunoscut sub numele de Klaus Schulten, si are un cv destul de impresionant, care poate fi vizulizat aici: http://www.ks.uiuc.edu/~kschulte/

 

Umatorul pe lista firmei de pe autovit este "IAN MULLER - director vanzari". Mai este cunoscut si sub numele Klaus Kjærulff, dar numai printre diplomati (se pare ca e "Honorary Consul for Malaysia in Denmark Patron", informatii aici: http://m-d-a.dk/About_MDA.htm (undeva mai in josul paginii o sa-i vezi poza) ). respectivul e destul de cunoscut, daca dai un search de images.google.com o sa-i vezi cateva poze, nu numai cea de pe site-ul intreprinzatorului romanas)

 

urmeaza chiar "EUGEN SEBASTIAN PETRESCU -agent vanzari", care va sta la dispozitie cu un numar de telefon din romania. ei bine, bine, pe el il putem gasi dand interviuri in limba franceza, sub pseudonimul Dombrowski Klaus ( http://www.ifra-nt.com/website/ntwebsite.n...mp;2&F& )

 

"ION PARVU - responsabil livrari", e la fel de meserias. atunci cand nu livreaza masini ieftine, se ocupa cu cercetarea in medicina. pe acolo este cunoscut drept Klaus Longohr ( http://www.bapp.upf.edu/hpcnr/people.html undeva mai jos, la Researchers)

 

Nenea "FRANZ WARMBRON - departament tehnic". Apropiatii de la institutul Paul Scherrer il striga Klaus Demsar. tot cercetator e si asta, doar n-o face firma de ras : http://atk.web.psi.ch/8811/klaus.html

 

mai ramane si oaia neagra a firmei, "MIRELA MARACINE - secretara". desi are si ea o viata secreta, si acolo tot secretara e. colegii o striga CRISTINA CHIRILA. http://www.canossa.ro/index.php?p=echipa (a 3-a de sus in jos)

 

 

concluzia: deschideti ochii sau o sa deschideti buzunarele!

Share this post


Link to post

Prea tare !

post-1682-1186945767_thumb.jpg

Edited by adostar

Share this post


Link to post

Ce este prea tare?

Share this post


Link to post

Bai fratili meu. Asta face parte din seria cumpara o cartela de reincarcare si trimite codul la un anumit numar. Cum sa trimiti 30% din bani aiuera la cineva pe care nu-l cunosti? Pacalici vor exista mereu. :rolleyes:

Share this post


Link to post
Ce este prea tare?

Este prea tare ca tipii nici macar nu s-au deranjat sa salveze pozele si sa le incarce la ei pe site, au facut hotlinking direct pe siturile de unde au furat pozele =))

Share this post


Link to post
Pacalici vor exista mereu. :rolleyes:

 

Pacat ca mai exista unii care pun botul la chestii dinastea. Din nefericire, tot mai multe "firme" se imbogatesc pe naivitatea romanului...

Share this post


Link to post

=)) au primit baietii de la canossa mailul de atentionare =))

 

LE: Daca va duceti aici http://www.schaumbergerauto.com/catalog o sa vedeti ca nici macar pozele masinilor nu sunt hostate pe situl lor, sunt furate de pe alte situri prin hotlinking

Edited by Sebian

Share this post


Link to post

=D> Felicitari tuturor celor care au "scormonit".

Era mai frumos daca puteau sa intre si "organele" pe fir, ca sa fie treaba facuta ca lumea.

Share this post


Link to post

merge din nou situl dar e varza :D

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...