Jump to content

Probleme Display Headunit

Recommended Posts

Ieri ca multe alte dati :D am scapat fata de la head-unit pe jos. Era in carcasa dar cand am montat-o nu a mai mers display-ul. Restul de functii merg fara nici o problema, dar afisajul creste si scade in intensitate, iar caracterele sunt afisate aiurea.

Aveti idee care ar putea fi problema?

In filmulet este prezentata situatia afisarii

post-198-1182937568_thumb.jpg

post-198-1182937584_thumb.jpg

post-198-1182937594_thumb.jpg

MOV01140.avi

Edited by Pedala

Am curatat pinii care fac conexiunea intre fata si HU, le-am refacut lipiturile pe placuta si nici un rezultat

Edited by Pedala

Lipsesc parti. Textul defileaza dar total aiurea. In filmulet se observa exact ce se intampla.

LE: Am refacut lipiturile la toate componentele in afara de butoane si LED-uri. Nici o schimbare. Trebuie sa desfac display-ul presupun... Trebuie sa am grija la ceva?

Edited by Pedala

Desfa cu grija carcasa neagra a afisajului si aseaza-l ca lumea. Probabil ca nu mai face contact ca lumea pe conectorul ala din cauciuc conductiv (sau cum o fi el pe acolo). Sterge eventual usor contactele de pe cablaj si de pe afisaj cu alcool izopropilic sau chiar spirt.

La asta m-am gandit si eu. Multumesc de sfaturi tuturor

Am desfacut display-ul si am descoperit ca este fisurat intr-un colt. Am curatat contactele si tot nimic. In concluzie cred ca e mort?! Ma gandesc totusi ca ar trebui sa fie probleme cu simbolurile din coltul acela si pe tot display-ul...

Pareri... ceva :D ?

post-198-1182950687_thumb.jpg

Edited by Pedala