Pedala Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 (edited) Ieri ca multe alte dati am scapat fata de la head-unit pe jos. Era in carcasa dar cand am montat-o nu a mai mers display-ul. Restul de functii merg fara nici o problema, dar afisajul creste si scade in intensitate, iar caracterele sunt afisate aiurea. Aveti idee care ar putea fi problema? In filmulet este prezentata situatia afisarii MOV01140.avi Edited June 27, 2007 by Pedala Link to comment
raresvintea Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 contacte oxidate, rupte, sau imperfece. verifica pnii care intra in casetofon sa nu fie rupti sau loviti Link to comment
Pedala Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 (edited) Am curatat pinii care fac conexiunea intre fata si HU, le-am refacut lipiturile pe placuta si nici un rezultat Edited June 27, 2007 by Pedala Link to comment
papie Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 "Caracterele arata aiurea" - adica lipsesc parti din ele sau este eroare venita de la cip-ul care il comanda ? Link to comment
Pedala Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 (edited) Lipsesc parti. Textul defileaza dar total aiurea. In filmulet se observa exact ce se intampla. LE: Am refacut lipiturile la toate componentele in afara de butoane si LED-uri. Nici o schimbare. Trebuie sa desfac display-ul presupun... Trebuie sa am grija la ceva? Edited June 27, 2007 by Pedala Link to comment
Abram Burel Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Desfa cu grija carcasa neagra a afisajului si aseaza-l ca lumea. Probabil ca nu mai face contact ca lumea pe conectorul ala din cauciuc conductiv (sau cum o fi el pe acolo). Sterge eventual usor contactele de pe cablaj si de pe afisaj cu alcool izopropilic sau chiar spirt. Link to comment
Pedala Posted June 27, 2007 Author Share Posted June 27, 2007 (edited) La asta m-am gandit si eu. Multumesc de sfaturi tuturor Am desfacut display-ul si am descoperit ca este fisurat intr-un colt. Am curatat contactele si tot nimic. In concluzie cred ca e mort?! Ma gandesc totusi ca ar trebui sa fie probleme cu simbolurile din coltul acela si pe tot display-ul... Pareri... ceva ? Edited June 27, 2007 by Pedala Link to comment
raresvintea Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 nu mai ai sanse. mare pacat... ps dak il vinzi asa stricat zimi... ca las lua, numai pt radio Link to comment
Abram Burel Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 Uita-te asa... oblu la el. Ar trebui ca dintr-un anumit unghi sa se vada pe sticla traseele conductive ce vin catre conector. Daca crapatura a taiat macar unul, atunci... Link to comment
Recommended Posts