CARABUSU Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Am facut rost ieri de o instalatie de aer conditionat de pe un Matiz,m-ar interesa si pe mine daca se potriveste pe Tico. In al doilea rand,m-ar interesa ce ar trebui sa modific pentru a o putea monta(in caz ca se potriveste),vreau sa stiu daca vine modificat/montat ceva pe sub bord si de unde pot sa iau butonasele si toate draciile care mai vin puse. Link to comment
CARABUSU Posted May 3, 2007 Author Share Posted May 3, 2007 Iti multumesc pentru informatii,m-au ajutat intr-un fel dar nu destul. Stie cineva daca se potriveste instalatia de aer conditionat de pe Matiz pe Tico Sl? Link to comment
CARABUSU Posted May 20, 2007 Author Share Posted May 20, 2007 Chiar nu stie nimeni daca se potriveste instalatia de AC de la un Matiz pe Tico? Link to comment
scorpion Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Ia un catalog de piese de schimb de Tico si unul de Matiz in prima faza si vezi ce piese sint identice , apoi intr-un magazin de piese de schimb compara ce ai cu ce este original pe Tico . S-ar putea sa te lovesti de probleme la fulia de a/c , curea si condensor . Teoretic nu cred ca merge simplu, dar nu se stie niciodata. Succes Link to comment
Recommended Posts