VFX Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Uite cine vorbeste... Si oricum la ore deastea din noapte merg cat se poate de legal...si culmea (pentru unii) cu detectorul oprit... Link to comment
Cumnatu Posted August 3, 2008 Author Share Posted August 3, 2008 (edited) Pai la ora asta nu e pui de radar in orase ca la 6 se schimba tura Edited August 3, 2008 by Cumnatu Link to comment
VFX Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Pai eu nu merg legal de frica radarelor... Sunt alte chestii...la ore deastea...oboseala/pericole/noapte/strazi neiluminate...etc Link to comment
Cumnatu Posted August 3, 2008 Author Share Posted August 3, 2008 (edited) Pentru ca oricum subiectul topicului e expirat, tot e Bucurestiul gol acum , ne intalnim ? Sa vin fara roata de rezerva ? Edited August 3, 2008 by Cumnatu Link to comment
VFX Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Aaaa...imi pica ochii de somn...daca te trezesti si tu la ore deastea... Mai bine ma pregatesc de rasarit...cu o sticla de vin...si levitez... Link to comment
Cumnatu Posted August 3, 2008 Author Share Posted August 3, 2008 De trezit m-am trezit la 20.00 acum incerc cu multi litrii de bere sa ma adorm la loc SOmn usor iti urez in cazul asta, daca nici inspirat de alcool nu te tine... Link to comment
VFX Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Pai nah, atunci ma duc sa visez liniute cu Cumnatu'.... Link to comment
Cumnatu Posted August 3, 2008 Author Share Posted August 3, 2008 (edited) U can only dream of it ! > Edited August 3, 2008 by Cumnatu Link to comment
Cumnatu Posted August 3, 2008 Author Share Posted August 3, 2008 (edited) 20% instigare la practici ilegale 20% conducere sub influenta 20% am deja. Ce-ai ma, e mult mai frumoasa masina ta ( parerea mea ) masol ca e manuala ! Eu unul o iubesc pe a mea. Ii zic "vaca" ca rage frumos peste 2500 rpm. Si la ce finisaje si frumusete are accordul nu pot sa cred ca nu esti super multumit de ea. Acum pe bune, maine ma lasi sa fac un test drive cu accordul ? Edited August 3, 2008 by Cumnatu Link to comment
VFX Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Si la ce finisaje si frumusete are accordul nu pot sa cred ca nu esti super multumit de ea. Acum pe bune, maine ma lasi sa fac un test drive cu accordul ? Cum puii mei ai ajuns la concluzia asta? De unde? Din contra sunt foarte multumit de masina. Apropo de DT...daca ma intorc la timp in oras...ne vedem. Link to comment
Recommended Posts