Jump to content

Caut Free Ms Office 97/98

gabidana

Recommended Posts

Salutare tuturor !

Va rog sa ma scuzati pentru ca intru cu probleme asa minore (pentru cei mai multi),insa eu nu ma pricep la calculatoare aproape deloc. :dizzy:

Despre ce este vorba : am avut niste probleme la calc. si am dus calculatorul la un coleg care mi-a reinstalat Windows 98 SE, insa nu mi-a pus si MS Office-ul, mai precis Word-ul si Excel-ul .

Am incercat sa caut sa descarc eu de pe internet aceste 2 programe, dar n-am stiut de unde.

Va rog mult , spuneti-mi si mie niste site-uri(link-uri) de unde sa pot sa-mi instalez si eu Word-ul si Excel-ul, pentru ca am mare nevoie de ele acasa.

Va multumesc anticipat pentru timpul si ajutorul vostru si va rog sa nu radeti de mine ... =)) . :osanale:

Da, este tarziu deoarece mi-am adus o discheta cu ceva de lucru in Word si Excell pentru week-end.

Oricum , multumesc mult pentru amabilitate. :) >-

Nu stii cumva vreun site(link) de unde sa-mi descarc azi sau cel mai tarziu maine, programele de care am nevoie ?

Vrei sa descarci MS Office free?

Nu'i cel mai bun loc - citeste regulamentul.

In alta ordine de idei, pe softpedia.com vei gasi openoffice - lucreaza foarte bine cu exceluri si worduri, e infinit mai avansat decat MS Office si e freeware.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...