gabidana Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Salutare tuturor ! Va rog sa ma scuzati pentru ca intru cu probleme asa minore (pentru cei mai multi),insa eu nu ma pricep la calculatoare aproape deloc. Despre ce este vorba : am avut niste probleme la calc. si am dus calculatorul la un coleg care mi-a reinstalat Windows 98 SE, insa nu mi-a pus si MS Office-ul, mai precis Word-ul si Excel-ul . Am incercat sa caut sa descarc eu de pe internet aceste 2 programe, dar n-am stiut de unde. Va rog mult , spuneti-mi si mie niste site-uri(link-uri) de unde sa pot sa-mi instalez si eu Word-ul si Excel-ul, pentru ca am mare nevoie de ele acasa. Va multumesc anticipat pentru timpul si ajutorul vostru si va rog sa nu radeti de mine ... . Link to comment
serban_pc Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Iti dau eu. Ma poti intreba orice in domeniu IT. Joi la intalnire e tarziu ? Serban, Link to comment
gabidana Posted March 31, 2007 Author Share Posted March 31, 2007 Da, este tarziu deoarece mi-am adus o discheta cu ceva de lucru in Word si Excell pentru week-end. Oricum , multumesc mult pentru amabilitate. >- Nu stii cumva vreun site(link) de unde sa-mi descarc azi sau cel mai tarziu maine, programele de care am nevoie ? Link to comment
Immortal Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Vrei sa descarci MS Office free? Nu'i cel mai bun loc - citeste regulamentul. In alta ordine de idei, pe softpedia.com vei gasi openoffice - lucreaza foarte bine cu exceluri si worduri, e infinit mai avansat decat MS Office si e freeware. Link to comment
andreib Posted March 31, 2007 Share Posted March 31, 2007 Ms office nu e free iar daca am incuraja astfel de actiuni ar insemna ca incurajam pirateria software. Se inchide si se sterge. Link to comment
Recommended Posts