Jump to content
Sign in to follow this  
Senna

Masina Noua Break Si Diesel

Recommended Posts

Senna> Nubira are GPL de fabrica.

Share this post


Link to post

:o fftopic: S-o incalzi greu dieselu', dar asta a mea incepe sa dea caldura dupa 1 minut de la pornirea motorului (desi ii ia o vesnicie sa ajunga la temp. de regim :wallbanger: )...si nici macar nu stiu sa aiba vreun device electric in sensu' asta.

Share this post


Link to post

Pt Peugeot 307 Break exista urmatoarea dilema: ori il cumpar in varianta de echipare Starline cu motorul de 90C.P. ori Starline cu pack-ul Diamond si motorul de 110CP, care are FAP (filtru de particule) pt a satisface Euro4. Producatorul garanteaza acest filtru 100k km. Insa la ce probleme sunt la noi cu motorina parca n-as dori ca la revizia de 60k sa mai dau 1800E pe un FAP nou :spumelagura: Insa pack-ul Diamond e irezistibil: 6 airbaguri, clima bi-zonala etc, insa din pacate nedisponibil pt motorizarea de 90CP, cea care scoate Euro4 fara FAP...

Share this post


Link to post

Cu motorul de 90 cp masina aia (peste 1.4 t) are performante dinamice proaste...

Share this post


Link to post

Pejo este cam nasol... Eu am mers cu un 110 cp 1.6 hdi SW si ca performante dinamice nu excela nici el insa cam scartaia (nu rau, nu deranjant dar erau) si deja la 8k km mersi numai in afara (turul europei) batea ceva la roata dreapta fata.

In schimb m-a impresionat TARE silentiozitatea, in special la ralanti. Ah, si plafonul de sticla era breathtaking, pacat ca nu e si trapa, este fix.

Share this post


Link to post

Plafonul de sticla e doar la SW. Deci nu pot gasi un break diesel bunicel :(

Share this post


Link to post

Pejo sucks. Eram intr-o vreme fan in devenire; am vrut 206 in loc de Corsa.

Pana am intrat pe forumul Pejo si am mai vorbit cu lumea. Si pana mi-a povestit Sato despre parbrizele la Pejo-uri noi :D

Share this post


Link to post

Ce pot sa iti spun apropo de dilema ta, am avut-o si eu mai in decembrie si m-am hotarat pana l aurma pt un megane 1.5 dci 100 cp in varianta middle si cu cev imbunatatiri. pe scurt are clima, gemuri elctrice pe toate usile 8 airbaguri pachet de drumuri grele mp3 plaier cruise control si limitator de viteza. am masina de 2 saptamani si am plimbat-o nitel. am deja 2000 km si sunt destul de multumit de ea, e bine dotata destul de sprintara pt un diesel si supereconomica, pe un drum de brasov sibiu si retor pe valea oltului nu a trecut de 4.4 si eram 5 in masina e adevarat ca nu am trecut de 2500 de ture pt ca masina era in semirodaj, orcum in oras in aglomeratie nu ia mai mult de 6 frecvent sub, deci din mica mea experienta ti-o recomand, am avut de la firma un 206 14 hdi de 70 cai cu care am facut 30 000 fara probleme majore, iar apropo de parbriz la peugeot am luat o piatre pe autostrede la 150 si a aparut o floare minuscula aproape insesizabila, deci si peugeotul e o masina buna dar poate e chestie de gust dar la breakuri eu prefer meganul.

 

alx: Te rugam frumos pe viitor sa scrii ordonat si corect. Multumim!

Edited by alx

Share this post


Link to post
... iar apropo de parbriz la peugeot am luat o piatre pe autostrede la 150 si a aparut o floare minuscula aproape insesizabila, deci si peugeotul e o masina buna dar poate e chestie de gust dar la breakuri eu prefer meganul.

 

Nu asta era/este problema.

Share this post


Link to post

And the Winner is...Peugeot 307 Break 1.6HDI Starline Diamond :banana:

Masina a sosit acum 4 zile, mai devreme decat ne asteptam ;) ne-am bucurat deosebit, am fost toti foarte incantati cand am mers toti cu ea la tara in wknd :)

Va multumesc pt timpul acordat si va invit peste doua zile, la intalnirea de joi, sa vizualizati/testati noua masina de familie :drinkers:

post-498-1178014872_thumb.jpg

post-498-1178015051_thumb.jpg

post-498-1178015225_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...