CARABUSU Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 (edited) La vara as vrea sa-mi mai iau o masina,una mai mare,cu care sa pot care trusele cu scule,materiale,tablouri electrice si multe altele care nu incap in Tico chiar asa de usor. As avea de ales intre Ford tourneo connect si Fiat Doblo. Voi ce m-ati sfatui sa-mi iau? La pret sunt cam la fel dar pe mine ma intereseaza calitatea. Edited December 2, 2006 by CARABUSU Link to comment
balky Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Cam acelasi lucru vreau sa fac si eu, dar in primavara.Ma batea gandul intial la un papuc , dar pana la urma o sa vand cielo si o sa pun diferenta tot pentru un fiat sau ford , sau opel.Tare sunt curios cum se comporta masinile astea.O alta problema ar fi ca eu am nevoie de izoterma si nu stiu cam cat mai costa in plus.La papuc era in jur de 1700 euro.La mana a doua am vazut incepand cu 5000 euro. Link to comment
CARABUSU Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Ford Tourneo are un vecin de-al meu,iar pana acum singura problema pe care a avut-o a fost cu motorasele de la faruri in rest nu am auzit sa aiba alte probleme.Mie mi s-a parut mult mai robust decat Fiat Doblo iar la echipare din punctul meu de vedre sta mai bine.La aspect iarasi ma cucerit Ford-ul,atat la interior cat si la exterior. Ford-ul Tourneo connect ma ajunge cam 15.356 euro iar Fiat-ul doblo cam 16.518 euro(Ford-ul are motor 1.8 tdci de 90 CP iar Fiat-ul motor de 1.3 Multijet de 85 CP. Link to comment
Recommended Posts