danker62 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 (edited) Va rog frumos pe cei care mai aveti pe acasa, cumpar macar 1 capac de roata (modelul din poza) pentru ca Ticalosul meu sa aiba toate rotile imbracate (una mi-a zburat pe drum si n-am putut sa o mai recuperez) Fac si schimb daca va intereseaza ceva din ce am eu de dat (vezi celalat topic al meu de pe bursa) Edited November 2, 2006 by danker62 Link to comment
dreaQ Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Intr-un timp am vazut la vitan in targ modelul acesta. Vad ca esti din bucuresti poti da o fuga. Link to comment
danker62 Posted November 6, 2006 Author Share Posted November 6, 2006 (edited) Din pacate nu sunt la fel, am fost ieri in targ la Vitan si aveau intradevar 2 modele seturi de capace pt Tico turcesti si 1 set originale Daewoo (1bulion setu') dar nu seamana cu modelul meu si nu mi-au placut. Deci astept in continuare oferte de la cine mai are pe acasa un capac sau doua din modelul asta din poza. Edited November 6, 2006 by danker62 Link to comment
Recommended Posts