Gl.06.RIU (Daniel) Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Salut ! Am inteles din forum si de la mecanici ca cica zgomotul ala urat de trancanit vine de la etriere. Boon, acum am dat roatele jos si m-am uitat ca mata-n calendar (ma pricep zic eu ) , dar aceste etriere nu prea le-am putut identifica . Am facut si o poza si o sa va rog sa faceti o sageata pe ea ca sa se prinda si prostu` de mine . Am observat ca mai era un topic pe baza asta dar nu era nimic concis asa ca am recurs la a scrie unul nou . Daca am gresit rog mutarea dar nu inchiderea ca as vrea tare mult sa stiu ... Link to comment
Gerula Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Exista mai multe variante sa-l reduci la tacere. In ordinea costurilor: 1.Scoti axele glisoare si le "tragi" cateva ciocane sa nu mai joace in ghidaj. 2.Schimbi respectivele axe. Rezultatul s-ar putea sa nu fie satisfacator, adica dupa 2000 Km. sa faca din nou zgomot pt. ca deja a capatat joc la interior. 3.Solutia sigura dar si cea mai costisitoare: schimbi etrierul. Daca nu, da si tu muzica tare sa nu mai auzi troncaneala. Link to comment
Gl.06.RIU (Daniel) Posted August 22, 2006 Author Share Posted August 22, 2006 Mersi beaucoup ! Se poate inchide ! Link to comment
Recommended Posts