Jump to content
Sign in to follow this  
Gl.06.RIU (Daniel)

Stopul De Ceata Din Spate Nu Se Aprinde !

Recommended Posts

Am verificat aseara si concluzia este ca lampa de ceata functioneaza numai cu faza scurta. Totodata, butonul din bord nu ramane in interior. Este suficienta doar actionarea acestuia (desi pare ca nu functioneaza).  <img src= ">

Share this post


Link to post

Eu am incercat la mine toate cele de mai sus...si... nu vrea sa se aprinda . of . Azi il dau jos si il schimb cu unul nou sa vad rezultatul .. va anutz (daca va mai intereseaza )

Share this post


Link to post

Am dat jos stopul am scos becul (bun de altfel) si am pus unul nou . Acum ete rezultatul : NU MERGE :( . Am verificat firele conteacte tot , nu pot sa imi dau seama ce draq are , mor de draci , nu ca as avea mereu nevoie de el , dar Doamne fereste ca mai da o ceata de aia densa de nu te vezi om cu om si atunci ce fac ? apas butonul ala pana il bag in bord de tot ?! :) Glumeam dar oricum tre sa-l fac sa mearga ..

Share this post


Link to post

Mai e o posibilitate zic eu , maine ma uit sub bord sa vaz daca are ceva contacte botonul ala , ca daca nu are inseamna ca ma chinui degeaba

Share this post


Link to post

Da, acesata problema nu am avut-o spre fericirea mea :D dar am constatat o chestie: atunci cand pun faza scurta si vreau sa aprind ceata se aude un tac in bord de la releul de ceata din bord (unul portocaliu) atunci cand apas pe butonul de ceata. Vezi daca functioneaza releul

Dar mai am o problema se pare ca in fata in cutia cu sigurante exista soclu pentru releul de ceata pentru proiectoare fata cu fire trase si tot dar cand am pus acolo un releu am avut o mica surpriza ca nu se anclansa la aprinderea stopului de ceata spate iar cand am cautat dupa firele ce duceau de la releu la proiectoare se pare ca nu sunt desi pleaca niste fire in dreptul releului.

 

---------------------------------------------

 

E klasse +A/C si alte imbunatatiri (kichiuri)

Edited by dan2stefanescu

Share this post


Link to post

Mai Daniele...din cate vad eu tu ai masina in garantie (fabr. 2004). Cel mai simplu e sa mergi la service autorizat si un electrician o sa rezolve problema in 5 min. Asta bine-nteles daca nu ai reusit sa lasi urme vizibile ca ai umblat la instalatia electrica si ai pierdut astfel garantia :-?

 

Succes!

Share this post


Link to post

Gata cu atat stres... Astazi am defacut bordul si cand am dat la o parte si ma uit in spate la boton ... " nu se este " nici o mufa :wallbanger: . Era sa fac atac de cord, m-au luat toti dracii X( , dupa aia am stat apoi un sfert de ceas sa caut o mufa care s-ar putea potrivi si rasp : nica nu merge in boton. E asa ca am pus bordul la loc si acum va rog pe voi cine are un matiz e , si ii merge afurisitu ala de stop , sa se uite daca vrea si daca are timp de unde are mufa din ce zona vine si unde se duce , ca poate cine stie gasesc si eu macar firele alea .. Thanks a lot ! Raman dator :D

Share this post


Link to post

Domnu', cumva in desele montari/demontari ale consolei centrale practicate de tine nu cumva ai uitat sa cuplezi mufa stopului de ceata la boton? mufa trebuie sa vina cumva din partea stinga cum te uti la consola ... sau daca l-ai luat de la cineva, poate acel cineva a uitat sa cupleze mufa.

Share this post


Link to post

Matizul meu a fost luat de nou , si nu a umblat nimeni inafara de mine (nush de ce ai zis des ... o singura data am umblat . ) si cand l-am scos am avut grija sa ma uit mai intai acolo daca are mufa si nu avea , nici gand sa o scot si apoi sa uit sa o pun la loc ;) `telegi ? :)

Share this post


Link to post

Nici o noutate pe aici...sa inteleg ca problema a ramas ... in ceata? :D

 

Am descoperit ca nici la Matizu' lu subsemnatul nu mere da nici o culoare, daramite rosie!cum inca nu are un an, io o bag ca problema de garantie, sa-si bata capul aia.

 

Ce vreu eu sa va intreb, nu e obligatoriu cumva ca masinile comercializate acum sa aiba stop de ceata? vreo directiva RAR ceva?

Share this post


Link to post

Am si eu aceiasi problema de cand am cumparat-o. Nu a functionat NICIODATA.

Astazi la revizia de 6 luni 4500 km am ridicat aceasta problema. Au demontat bordul au vazut ca firele sunt cuplate la buton. atunci domnul electrician a bagat mana pe sub bord si a scos un releu portocaliu si a decretat: "asta este de vina ...dar nu-l avem pe stoc ... asa ca asteptati sa-l aprovizionam si mai veniti pe la noi!"

Share this post


Link to post

La ora asta am iesit afara de curiozitate sa vad daca eu am asa ceva. :) >- Merge. Exact asa e, apesi, butonul revine, se aprinde martorul in bord, se aude clickul releului si se aprinde stopul de ceata... :) ) Pana acum nu am fost curios sa vad ce face butonul ala, (de aceea am iesit afara la ora asta, sa vad daca am si eu asemenea buton =)) ). Confirm, numai pe pozitii nu merge. Daca mai apesi odata se stinge. Proiectoare de ceata nu am, dar vreau sa pun.

Edited by Belbody

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...