Jump to content
Sign in to follow this  
dan_mihaila

Incident Stupid Care Creeaza O Gramada De Probleme

Recommended Posts

Salut, am o problema stupida, mi s-au furat cheile de la masina (Lacetti 4 usi) si asigurarea ma obliga sa schimb setul de chei si incuietori + contact - ok. Problema e cu termenul de livrare al pieselor care, oriunde am intrebat, e de minim 3 saptamani. Pe perioada asta asigurarea (Asiban) m-a pus sa semnez o declaratie ca accept ca asigurarea sa nu-mi acopere furtul partial sau total, altfel nu-mi deschideau dosarul. Intre timp am luat cheia de la leasing ca sa pot merge cu masina, am si recodat-o ca sa nu mai poata fi folosita cheia veche la pornirea motorului, am programat-o si sa-i monteze alarma. Problema mare e ca in 2 saptamani plec cu masina din tara in concediu, deci o sa merg fara asigurare la furt, piesele oricum nu vor veni pana atunci. La service (DIBas) am incercat sa-i rog sa gaseasca o solutie sa aduca setul de incuietori mai repede dar mi s-a spus ca nu se poate, mi se pare imposibil sa nu se poata face ceva, dar nu prea le pasa. Intre timp tin masina intr-o curte pazita si ma misc cu ea doar ziua cand am treaba. Asigurarile de asemenea nu-mi ofera nici o solutie desi am luat toate masurile pentru asigurarea ei, cod schimbat si alarma, nici nu ai cu cine sa vorbesti, intri in contact numai cu un agent constatator care n-are nicio traba. Ok, inteleg ca in Bucuresti e un risc datorita cheilor care umbla pe undeva, dar daca ies din tara pierderea cheilor iese din discutie in opinia mea, daca ti-o fura trebuie folosite alte metode, deci ar trebui sa fiu acoperit de asigurare.

Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat, ori sa gasesc o solutie sa aduc piesele mai repede - max 2 saptamani, ori sa gasesc o solutie ca asigurarea sa ma acopere pe perioada plecarii din tara.

Share this post


Link to post

Daca ai recodat cheia de la leasing ar trebui ca acum furtul total sa fie asigurat. La furt partial mai putin, deoarece masina poate fi descuiata.

Avand in vedere ca ai schimbat si alarma, ar fi trebuit sa ai si asigurare la furt partial.

Da n-ai cu cine sa te certi.

Share this post


Link to post

Ai vorbit doar cu dealerul? Suna si la GM Romania sa-i mai pistoneze daca se poate.

 

General Motors Southeast Europe, România

Şos. Bucureşti – Ploieşti no. 17-21,

Băneasa Business Center, sector 1,

013682 Bucureşti

 

Tel. +4021-233.42.74

Fax +4021-203.99.52

 

Zic si eu..

Share this post


Link to post

Ok, mersi de adresa GM, nu stiam unde au reprezentanta, o sa incerc sa vorbesc si cu ei sa vad ce zic.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...