laurentziu83 Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Iata ca s-a facut si prima intalnire in cadru extins din zona Galati-Braila la care am fost prezenti: Florinut, Getablonda, Gigikent si eu, bineinteles. Am fost cu totii foarte punctuali, surprinzator pentru ora destul de matinala a acestei zile de duminica, dar a meritat, oricum, soarele si-a facut aparitia si a spulberat toata ceata de dimineata lasand Dunarea sa straluceasca in apropiere. S-a dovedit a fi o idee grozava sa ne intalnim acolo, un loc foarte bun pentru a ne bea cafeaua si a sparge o samanta, in bunul stil Daewooclub. Ne-am luat cu una cu alta, Alex (Gigi) s-a apucat sa-si indrepte scutul motor de la Solenza, paradit in urma ultimelor experiente offroad, treaba destul de lejera, oricum. Noi ne-am povestit vechile amintiri avute cu masinile cu probleme, de care speram sa nu mai avem parte. Nici nu ne-am dat seama cum a trecut mai bine de o ora, dupa care unii dintre noi si-au amintit ca mai au si alte treburi de facut pe acasa. Ne-am despartit sperand sa repetam experienta si speram sa repetam experienta. Link to comment
getablonda Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 (edited) Probabil ca am fi stat mai mult daca termosul meu ar fi avut 1l cum credeam eu, si nu 0,5l Obisnuit cu litrul de la unele benznarii ... Eu am adus-o si pe Lucia care este proprietara pe 1/2 din Matiz (cea dreapta ) desi nu are autocolant pe partea ei, si pe catelul Soso care este acum mare fan Matiz. La inceput avea greturi si dadea la ratze Locatia e faina intradevar, pana va incepe sezonul de stat la plaja. Totusi, asteptam si o propunere de intalnire la BR (Braila). Edited November 7, 2005 by getablonda Link to comment
Recommended Posts