laurentziu83 Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Avand in vedere ca eu am fost desemnat sa tin interimatul la moderare cat este Andrei absent am sa fac un mic apel la voi. Eu nu pot fi prezent la intalniri, se cam face un an de cand nu am mai fost prin Iasi, asadar nu am de unde sa stiu daca s-a tinut vreo intalnire si cum s-a desfasurat. Un rezumat ar fi foarte bun. Va rog sa creeati voi topic nou atunci cand doriti o noua intalnire si eu ma voi ocupa de "coafarea" lui. Pentru sugestii, reclamatii S"> aveti PM-ul meu, id-ul de messenger, etc. Se poate si aici. Link to comment
mdascalu Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 (edited) Salut, Laurentiu, lasa-l acolo unde este topicul. Daca este prea lung, asta e o problema. Dar ar fi de preferat sa continuam paginile care sunt deja scrise si nu sa deschidem cate un topic nou la fiecare intalnire. Cu rezumatul, mai ramane de vazut. Nu stiu daca am timp sa-l scriu de fiecare data. Pana una alta cei care au venit la intalnirea de vinerea trecuta m-au tot intrebat pe mine de autocolante si spune-mi macar cum pot sa fac rost de ele. Edited July 5, 2006 by mdascalu Link to comment
Recommended Posts