Jump to content
Sign in to follow this  
Cumnatu

Spalatul Scaunelor La Cielo ( Si Nu Numai )

Recommended Posts

Sal, in primul rand daca mai este discutia asta purtat aundeva imi cer scuze si cer link. Eu nu am gasit.

Am Cielo ' 96, scaunele inca se tin foarte bine ca si infrastructura si ca si huse ( deh, am luat-o de la nefumator ) DAR, sunt pline de praf fratilor. Am dat la unmoment dat la nervi o palma in scaunul din dreapta de mam machiat tot. Cum se spala ??

Banuiesc ca trebuie date jos, spalate cu multa apa sa se scurga apa cu praful, lasate bine de tot la uscat si gata nu ??

DAR, nu rugineste nimic in ele ???

 

Solutii ?

Share this post


Link to post

Am vazut ca la unele spalatorii auto fac si curatare tapiserie. Din cate am aflat eu costa in jur de 150 de RON dar confosrm spuselor respectivilor ar iesi superb. Ideea e ca folosesc solutii speciale si pe alocuri aspiratoare cu jet de apa si cel putin teoretic ar trebui sa iasa ok. Daca nu, cred ca poti incerca cu un aspirator de casa mai puternic, sa le aspiri bine de tot si apoi cu o solutie de curatat tapiserie sa le iei la frecat si intr-un final vor iesi poate mai bine decat la spalatorie... :)

Edited by silviustel

Share this post


Link to post

Nu ma pasioneaza sa fie trapiteria curata, iar buretele imbibat de praf. o fata curata pot sa ii dau simplu, dar praful e in adancime si nu cred ca exista aspirator sa il treaga.

Astept sfaturi de la cei care au rtecut prin asa ceva

Share this post


Link to post

Batator de covoare. Mai exact, le scoti fain frumos din masina (scaunele, bancheta si spatarul acesteia) si te pui pe ele cu o palma de batut covoare. Bonus: faci si antrenament, ca ia mult timp operatia. Eu m-am chinuit cam o ora jumate cu doua scaune de Sierra pe care voiam sa le pun in Dacie, dar alea erau din dezmembrari si statusera intr-un depozit cam prafos. Dupa ce le bati, vezi ce faci cu o solutie de curatat tapiseria. Singura chestie la asta e sa incerci mai intai intr-o zona a scaunului mai ferita privirii, sa vezi daca ti-o decoloreaza.

Share this post


Link to post

La fel am facut si eu cu scaunele de la Dacie, le-am scos si le-am batut bine (cel putin banchetele spate erau jale). Apoi le-am aspirat bine si le-am spalat cu Biocarpet. O solutie ieftina ce da rezultate! Parerea mea ca 150 RON nu prea merita, cam mult!

Share this post


Link to post

Eu ma numar printre cei care au dat 150 RON plus 50 RON spaga pentru curatarea tapiteriei. Chiar se merita. Cand am luat masina era vai mamica ei in interior, bordul patat, scaunele patate, slinoase si imbacsite de praf, mocheta si fetele de usi, la fel. Am stat 4 ore langa masina, timp in care au curatat tot: fete usi, bord, finitiile de plastic de pe stalpi, plafonul, scaunele, mocheta interior si mocheta portbagaj. Mi-au scos tot din portbagaj, mi-au spalat si roata de rezerva!!! :shocking:

Au niste aspiratoare speciale cu un detergent special spuma si de putere mare, care aspira si apa din tapiterie dupa ce o spala.

Nu suport sa ma asez pe jegul altcuiva si nici sa pun mana pe lucruri murdarite de altii, de aceea a meritat fiecare banut. A iesit ca noua, impecabila!!!

 

 <img src= ">

Share this post


Link to post

stai sa vad daca inteleg, cu 2 mil spala cineva perfect interiorul, inclusiv scaunele ( ma refer la spalarea lichida ) ?? daca da, unde ?? Repet nu vrea sa spal doar de imagine scaunele ci si in profunzime !

Share this post


Link to post

ronin, si io vreau! unde?

Share this post


Link to post

Eu am facut operatiunea la o spalatorie de pe Calea Grivitei, imediat pe partea dreapta dupa cimitir, cum vii dinspre Grant spre Chibrit. Ca punct de reper, este o vulcanizare langa ea.

Intrebati de Costel. ;)

post-1478-1148653927_thumb.jpg

Edited by ronin

Share this post


Link to post

OK. Multam.

Share this post


Link to post
Au niste aspiratoare speciale cu un detergent special spuma si de putere mare, care aspira si apa din tapiterie dupa ce o spala.

 <img src= ">

 

Inteleg ca aspira tapiteria, dar solutie pentur spalatul respectiv scapatul de praf din buretii banchetelor si a scaunelor , in afara de demontarea si spalarea cu apa din belsug, exista ??

NU de alta dar pe temperaturile de astazi sa speli un scaun cu apa te va duce la multe zile de asteptare pana la uscare !

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...