Jump to content
Sign in to follow this  
Florin2006

Masca Radiator Cielo

Recommended Posts

Am căutat pe forum acest subiect şi nu am găsit nici un răspuns (de fapt am dat căutare după cuvintele "mască" şi "radiator") .

Ştie cineva cum se poate scoate / pune la loc masca radiatorului de la Cielo? Nu ştiu dacă diferă de la model la model, dar pe mine mă interesează la Cielo Executive.

Masca radiatorului este prinsă în partea de sus cu trei şuruburi autofiletante şi în partea de jos este prinsă de urechile de la capetele farurilor. Nu cred că este o descriere foarte tehnică, dar pentru cine se bagă în topic, vede despre ce este vorba.

 

S-ar părea că pentru a scoate masca radiatorului trebuie utilizată o scula "speciala" pentru că exact deasupra urechilor de la capetele farurilor, în masca radiatorului se află două găuri mici dreptunghiulare (în porţiunea cromată) pe care probabil se introduce respectiva sculă şi se poate elibera masca radiatorului.

 

Multumesc oricui da un sfat.

Share this post


Link to post

Cu o surubelnita dreapta,lunga si subtire rezolvi problema!O introduci in gaurile alea dreptunghiulare si misti usor de grila in timp ce apesi cu surubelnita pe clemele alea!De discutat,sa mai discutat si una din solutii era sa apesi cu joja de ulei in loc de surubelnita...dar este mai riscant..cred eu!

Bafta,

Edited by dadyDei

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...