RObinetu Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Salutare! Am si eu o intrebare referitor la mecanismul de deschidere a usiilor la nubira II.Vreau sa dau finitia usii jos dar nu reusesc din cauza deschizatorului usii (ala cromat cu suportul negru).Scot toate suruburile de la finitie si manerul cu comenzile de geamuri si oglinzi si ramane deschizatorul si deci nu am facut nimik. Daca stie cineva cum se poate da jos kestia aia fara "damage" astept si eu un reply. Multumesc anticipat ! Link to comment
andreib Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 S-a discutat pe topicul despre Nubira II. Am explicat acolo cum se da jos fata de portiera si manerul de deschidere (nu se da jos manerul cromat ci numai finitia dn plastic negru). Cauta acolo si vei gasi... Link to comment
RObinetu Posted March 31, 2006 Author Share Posted March 31, 2006 Imi cer scuze nu am gasit topicul. O sa-l caut. Daca totusi ai putea sa dai un reply cu linkul catre el in caz ca nu-l gasesc ar fi super. Oricum merci mult. Link to comment
Recommended Posts