Jump to content

puchi

Membru
  • Content Count

    848
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by puchi


  1. Multumesc tuturor pentru urari ,chiar si lui Tommy! ,pentru ironie (nu ma mira ,ma asteptam la asa ceva ).

    Multumesc si celor care m-ati felicitat prin P.M.


  2. varais nu cred, fiindca am trecut revizia la RAPPS si nu au ei interes mai ales ca sunt din chisinau si oricum daca am ceva de facut voi face aici.

    Am fost saptamina trecuta la opel service in chisinau. urca omul cu mine in masina sa faca test drive. De auzit aude cum bocaneste suspensia dar la diagnostica nu e nimic in neregula. si caseta de directie au spus ca e ok. Pe cine sa cred? batia a spus că putea sa fie de la amortizor. iar jocul de roata nu e nimic strasnic. ba, eu am inteles una, bmw-ul din 92 si nissanul din 94 nu hodorogesc ca asta. suspensia e galagioasa rau de tot.

     

     

    Confirm .Suspensia este galagioasa .Eu am mers cu trei masini de la reprezentana ,si intradevar se aude la fel zgomotul fata .Caseta din ce mi s-a spus are un zgomot metalic .Sfatul lor a fost sa merg cu presiune de 1,8 pe fata .Din ce mi-a povestit se strica o bucsa dar ei schimba toata caseta .


  3. Stai linistit Luciane !Eu am condus masina lui Tudor (tot sedan)si a lui se infinge mai bine .Exact acelasi simptom cum este si cu masina tatalui tau .Am crezut ca este vorba de benzina ,a lui find cu M0L 95 si a mea cu Lukoil.Am schimbat benzina ,tot pe Mol .Si degeaba .Eu unul cred ca de vina este tot softul s-au ECM`ul. :scarpin:

 

×
×
  • Create New...