Jump to content

aisionline

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by aisionline


  1. Sincer mi se pare una dintre cele mai .. anapoda intrebari posibile.

    Cam cum suna : cum sa curat 1 litru de apa varsata in bucatarie ?

    Pai de carpa / burete / prosop de hartie ai auzit ?

     

    Iar daca ai scos un "dop" evident ca trebuie sa il si pui la loc.

    Ori sunt eu intors pe dor ori subiectul e ..copilaresc.

    De acord ca intrebarea e stupida, problema mea este daca am facut rau ca am scos ala, si daca da, cu ce il "lipesc" la loc.El sta singur dar.. poate trebe izolat cu ceva


  2. Am un aveo sedan 2007.

    Am reusit sa vars 1 litru de lichid in porbagaj rezultand cam ~ 0.5 cm inaltime de lichid pe fuindul portbagajului sub roata de rezerva.

    Langa roata pe fund sunt doua chestii de plastic-cauciu care au ca un buton in mijloc. Am scos una din aia ca sa elimin lichidul. Intrebarea mea este daca am facut bine, sau o sa am surpriza ca la urmatoarea balta in care calc o sa am bonus un cm de lichid inaltime in portbagaj.

    Cum se poate astupa sau izola portiunea respectiva daca e cazul.


  3. Patesc de multe ori in zilele geroase sa nu mi se mai stinga becul de ABS.

    Daca merg cu masina mai mult si se incalzesc rotile... se stinge.. sau daca il fortez si pun frane pe gheata la a 4-5 frana se inchide si am si abs.

    De mentionat ca atunci cand este becul aprins nu am ABS ( se blocheaza rotile ).

    Ati mai patit? Daca da ce ati facut?

    Daca nu aveti idee daca trebe programare pt asta? Sau daca intra in atributii de garantie? ( Ca sincer nu am chef de plati... )

    Cumva trebe incalzita ca pe dacie ( scuze de jigniri... dar asta e fosta mea masina... si nu am prea reusit deloc procedeul de incalzire... )


  4. Uite ma ca omu intelege si romaneste. Asa e frate.. asta e becu! Numai ca eu nu m-am speriat ca nu se aprinde, doar ca vroiam sa stiu ce face.. ca nu era trecut in carte.. si na.. era ciudat


  5. Omule in cartea masinii mele nu am vazut nici macar un bec care sa semene cu asta! Si ma e unu ca o rotita cu zimti care am inpresia ca e in legatura cu sigurante sau cu intensitatea luminilor.. La opel am vazut ceva asemanator care deservea la intensitatea luminilor de bord.

 

×
×
  • Create New...