Jump to content

vlad10

Membru
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by vlad10


  1. Din cauza unor probleme personale vand excursie 2 pers 02-09 iulie 2009 in Rhodos la hotel Alexia.Am platit 811 pt cele 2 persoane iar eu vreau 700 euro. In acesti bani intra micul dejun,taxele aeroport, biletul de avion. .tel 0723792707


  2. Vand HDD 80 GB Western Digital ,nu are probleme, in decembrie 2008 a iesit din garantie.

    Pret 50 lei. 0723792707

     

    Ca sa nu deschid un topic nou , vand si monitor 14" - 60 lei.


  3. Fenomenul apare la curelele de alternator cand se mai uzeaza si se labarteaza = fluierat, scartait, suierat la turatie. Se remediaza prin intidere mai puternica, daca nu cumva sunt prea largite. Ca sfat, incearca sa intinzi mai tare cureaua, dar nu poti singur, trebuie lucrat si pe dedesubt. Cineva trebuie sa lucreze la suruburi si altcineva sa impinga alternatorul. Mesterul daca a fost singur n-a putut face treaba ca lumea.

     

    Cureaua de alternator este bine intinsa , am verificat. La cea de distributie au lucrat 2 oameni . Suieratul tot persista si cred ca se aude din acea parte , intradevar, dar nu pot sa-mi dau seama exact de unde.


  4. Salutare!

    Din pacate un nemernic mi-a zgariat usa cu cheia :grumpy: . Din ce am citit aici am inteles ca silicon glaze recomandat de topser ar fi bun de ceva.Este destul de adanca dar nu a ajuns la alb, tot se vede culoarea,argintiu metalizat.Aveti idee ce tb sa fac, nu as vrea sa vopsesc 1 usa pt atat.

    Ce imi trebuie pt ca sa polishez eu masina, nu fac ceva profesional, doar mici zgarieturi.

    Ms


  5. O parere pt consum mai mic :scoateti cat mai tarziu din viteza la semafor si folositi cat mai putin frana (de preferat frana de motor). Asa la mine a scazut consumul cu 1 .Acum am 7.4 numai in B.Sunt curios la vara ce se intampla (anii trecuti vara sub 8-8.5 nu aveam) :lavolan:


  6. Salutare tuturor!Din pacate am facut o mare prostie si am sters date de pe un hard. Stie cineva un program cu care pot sa recuperez datele sterse?Am folosit Get data back , dar nu am licenta si nu pot sa le salvez.Ms

 

×
×
  • Create New...