Jump to content

flicoflek

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by flicoflek


  1. am mai spus-o si cu ocazia accidentului de pe motociclism.ro, nu e treaba noastra sa judecam dupa barfe, si da : nimeni nu merita sa moara, sau nu suntem noi in masura sa  aruncam prima piatra. nu cred ca e cineva pe forum care nu a facut o prostie care sa-i puna viata in pericol si nu cred ca pleaca cineva de acasa cu gandul de a omori pe cineva.

     

     

    :) >- Subscriu din toata inima!!! :thumbl: :thumbl: :thumbl:


  2. :X Esteee!Vreau sa scriu mare,pe toata masina,cumva in diagonala pe laterale si pe capota(ca s-o reperez si din avion!) :) >-

    Am un bun prieten care e art-director la agentia care se ocupa de Murfatlar(spotul celebru cu "Rachiu aprig de Calnau")

    Asa ca el se ocupa de culoare,inaltimea literelor,etc.in fct.de culoarea masinii care o sa iau pana la urma,Matiz nou sau Nubira,dupa cum am zis! :banana:


  3. In primul rand multumesc pentru raspunsuri!Daca si service-ul e la fel de prompt ca voi...m-am scos! :) >-

    Sunt din Bucuresti,e adevarat ca motorul e cel mai important,dar nici celelate nu sunt de neglijat ca un cablu rupt de acceleratie te umple de respect pe drum!!...  <img src= (">

    Nu sunt anti-Dacia,dar la cat am bagat in ea,imi luam 2 Matiz-uri pana acum!!

    Asadar,cine mai imi poate sugera ceva,astept cu interes!

    Multam'!


  4. Salutare tuturor!As vrea sa-mi cumpar un Matiz,peste cateva luni.Dupa o atenta analiza a nevoilor personale si mai ales a perspectivelor,consider ca cel mai potrivit ar fi "micul gigant";ce ma retine un pic e reteaua service,mai ales felul in care se poarta cu tine si mai ales daca stie cineva exact ce se va intampla cu Daewoo dupa ce nu va mai avea licenta.Din experienta voastra,service-ul este peste cel de la Dacia?Cat e acum exact un Matiz"chel",fara nici o optiune?A,si inca ceva,ati observat diferente de calitate la cele cu optiuni fata de cele mai ieftine?

    Multumesc si numai drumuri bune va urez!  <img src= ">

     

    VAXXi: editat titlul, nu prea era clar

 

×
×
  • Create New...