Jump to content

coteschwann

Cont inchis
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by coteschwann


  1. Pentru ca galeria nu mai este, folositi acest topic pentru a pune pozele de pe la intalniri.

     

    IMPORTANT: Daca sunt deja adaugate prin posturile corespunzatoare intalnirilor, va rugam sa nu le adaugati aici din nou, ci doar sa faceti referinta la ele.

    cand faceti o adunare in Cta anuntati-ma si pe mine pls!


  2. Salutare carcotasilor si celor mai ingaduitori :D !!!....ce parere aveti de o dotare a matizului care nu costa mult?... asa cum este modulul de inchidere a geamurilor electrice uitate deschise????.....se inchid in momentul in care armezi alarma ...mie mi se pare util pentru toata lumea...

    eu imi pun maine 29 ian...daca voi avea comentarii pro sa contra acestei dotari revin si va anunt avantaje si dezavantaje!!!

    bafta multa!


  3. trecerea la digtal se poate face,..dar nu cred ca ai loc sa il bagi in bord,....uite daca vrei intreb eu maine la reprezentanta ca am prieteni pe acolo,,,si inteb la elecrician ce ar trebui sa faci ,...daca te intereseaza :D

     

     

    Nu mai cita integral si inutil postul anterior !


  4. Dacă tu crezi că prin 2 plastice transparente îmbunătăţeşti la nivel de " :shock: " o maşină gândită pentru economie şi fiabilitate, nu pentru sportivitate şi aspect ... :-j

     

    În Ploieşti am văzut o firmă pe care scria "fabricăm stopuri, semnale, faruri la comandă" ... dar nu am testat produsele, nu am intrat să văd ce şi cum. Cum vii din Bucureşti, după Tătărani, imediat pe dreapta după ce cobori podul. Dacă mai am drum p-acolo mă uit şi de un număr de telefon.

    Salut...ai un nr de tel de acolo?....ma intereseaza si pe mine niste stopuri clare..hehe..bafta multa!

     

    Inlocuind culoarea stopurilor risti sa-ti traga unul un shut din spate sa nu te vezi. Incearca sa stai in spatele unuia cu stopuri modificate cand bate soarele din spate. Apoi o sa te gandesti la motivele pentru care semnalizarea pe autovehicule este foarte strict reglementata. In plus, daca te loveste cineva, atunci esti bun de plata, vinovatul se stie din start.

    ma mai uit si eu la ce a-ti postat pe aici si sa stii ca nu sunt deacord...pai frate,..nu te interbi de ce sa te risti sa faci ceva mantuiala in loc sa iti pui unele de la koreeni,etc firme specializate(gasesti in Polonia ieftin) care respecta gradul de luminozotate cand calci frana, plus ca daca iti este frica sa nu se urce cineva pe tine pui niste becuri mai puternice nu? :lavolan:


  5. Foarte corect. Respect frate!

    Chiar asa mai baieti, ce-aveti cu engleza omului, voi nu vedeti cat de greu e cu romana? :) Omu poate sa puna ce vrea ca doar e-o tara libera ;)

    Numa o intrebare.. pui 2 draci din aia pe un far?

    un singur DRAC... :) )

     

    Asta nu e "Hella" ??? ... ca nu prea pare a fi Angel Eyes.

    PS: De unde se poate procura? Au aparut minusuri?

    de ce nu incerci sa cauti pe net...cred ca gasesti in bucuresti ma mult ca sigur,....daca nu incearca in C-ta...daca il faci la cineva acasa sigur nu o sa iasa bine,....daca il faci la un magazin de tunning eu spun ca nu o sa ai probleme...

     

     

    Foarte corect. Respect frate!

    Chiar asa mai baieti, ce-aveti cu engleza omului, voi nu vedeti cat de greu e cu romana? :) Omu poate sa puna ce vrea ca doar e-o tara libera ;)

    Numa o intrebare.. pui 2 draci din aia pe un far?

    scuze ptr ca m-am adresat urat fata de tine...nici tu nu ai fost prea departe :D ...ce dai aia primesti nu?.....

    nu te cunosc si nici nu am ceva personal cu tine...poate vii la mare si mai vedem care are masina mai tare :D

    bafta multa!


  6. Si cum mama dreq ar arata asa ceva la MAtiz, nu ma duce bibilica... :scarpin:

    Ma rog, poate tu ai un model mai special cu faruri care sa inglobeze perfect tehnologia bavareza. Eu am avut MAtiz aproape 2 ani jumate si nu mi-a dat prin cap sa-i pun asa ceva... Man, de banii aia pune-i o muzica sau fa-i o insonorizare ca lumea, ok?

    am facut si treaba asta... :)


  7. Ce sunt acelea "Angel Yees" (banuiesc ca-i anagramarea de la "ochi de inger") si "nush" ? Alfabetizeaza-ne si pe noi !

     

    Altfel, farurile sunt cea mai reusita realizare a Matizului. Hai s-o demolam si pe aceasta !

     

    scuze ptr engleza mea de 2 bani, eram prea incantat de idee si am scris "Angel Yees" in loc de angel eyes!!!...

    ce nu mi-a placut de la tine e faptul ca o dati la caterinca de prost gust, am gresit frate ca e omenesc!!!...nu imi rupeti capul acum cu mistourile!!! :shock:

     

    vino pe la intalniri si vorbim...http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showforum=41

    unde va intalniti frate in Constanta???....daca e vbim , np!

    baftalos! :lavolan:

     

    Maistre @coteschwann, nu stiu daca dimensiunile farului (si nu numai) de matiz vin cu cele de bemveu, dar ai putea incerca cu o coada de rechin, e o alta chestie tare a renumitei marci bavareze, si da bine la fete, garantat vor intoarce magnetizata privirea ;)

    eu zic sa lasi sifoanele din tine cu talente deastea ieftine de taran venit in capitala si sa vezi la baiatu' ce bine vine pe matiz farul cu angel eyes, iar in ceea ce priveste coada de rechin mai bine iti pui tu la caruta ta ca toti vacarii!!!!.....scuze dar nu am nimic personal cu bucurestenii doar cu prostii!!! :banana:

     

    @Tolin, nu e chiar asa, adica Angel Yees se refera la altceva adica la Ingerul Yees :D

     

    Cred ca e vorba de Angel Eyes, o chestie perfect normala la BMW si kitch la orice alta masina .

    "kitch la orice alta masina"???...nu si daca e facuta bine adaptarea pe masina,

    ps: nush cate masini ai vazut cu dar in Cta sunt ceva masini si facute bine rau...

    nu mai fi atat de categoric!!!

    bafta! :lavolan:


  8. Salutare fratilor de tunning, ...super ocazie :" dau kit tunning de Daewoo Matiz ( spoiler fata/spate-model Ferari Mondena)/ (lucrate bine)...pret 550 ron..."cine vrea pot sa va arat si poze prin e-mail...sau la pretul de 650 ron intra si bara veche cu spoilerul montat pe ea de-a gata(si pe fata si pe spate), :banana: ...iti ramane doar sa o montezi pe masina si sa ii dai bataie in orash!!!!! :lavolan:

    RESPECT!!!


  9. oare cum ar arata farurile de Matiz inlocuite cu un far reglabil in curba si cu angel yees?.....cred ca ar fi uncat ptr un proprietar de matiz!! :lavolan: poate vi se par ridicole ideile mele dar ma gandesc sa fac ceva sa nu mai vad si la alte matizuri...si asa sunt f.f. multe pe strada. :spumelagura: ...vreau sa fiu mandru de al meu  <img src= "> :tongue: ...vreau sa fac ceva modificari care sa ii ridice standardul de confort,la motor nu o sa ii fac nimic,e nou,si mai e ceva

    PS:matizul e masina care e construita ptr economie nimic mai mult ;) ...

    comentarii va rog!!!!

 

×
×
  • Create New...