Jump to content

Nord_sud

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nord_sud


  1. Cate ceva din statiune.

    Este, inca, virgina de romani...N-o dezvirginati, fratilor! Grecii spun ca este Saint-Tropez-ul lor.

    Va rog eu mult sa nu va duceti acolo!

    Nu sunt manele, nu sunt zbierete, urlete, betii traznet, gipane sau topless.

    Pentru asta, va ramane Paralia Katerini si Olympic Beach. Numai aici, romanul se simte ca la el acasa.

    In Nei Pori (Neoi Poroi) romanul se simte ca un oaspete de seama. Este multa liniste, o feerie de flori si palmieri, vile cochete ce nu au mai mult de 3 etaje (din cauza cutremurelor).

     

    Anul acesta merg a doua oara la Nei Pori.Am fost si anul trecut, e grozava statiunea, are ceva etern, atemporal!


  2. Aglomeratia din Costinesti in week-end-ul 12-13 iulie. Cam la fel a fost tot timpul. La ora 8 eram pe plaja si abia mai prindeam un loc mai bunicel, dar imediat veneau peste noi numai tarani. Promit sa nu mai calc vreo 10 ani.

     

    De cand ma stiu nu suport aglomeratia...ce apare in pozele de la Costinesti e infiorator!

    Din 2006 merg la greci si nu mai imi trebuie altceva ( nu din snobism merg la ei). E liniste, curat, preturi decente, dar cel mai mult imi place ca te simti OM, respectat si neagresat de tupeu, marlanie, urlete manelistice(le detest).

    Sunt si aproape grecii de noi...


  3. Prefer sa nu plec la mare intr-un an decat sa merg la noi pe litoral. Eu inteleg ca in concediu sa ma relaxez, dupa un an de munca (anul acesta am si renovat 2 luni pe acasa!!), nu sa ma duc sa fac spume de nervi la cocalarii mizeri de hotelieri de la noi, ascultand manele zi si noapte si impiedicandu-ma de coceni de porumbi fierti si de pahare goale pe plaja.


  4. Numai discuta cu individul nimic. E la latitudinea victimei daca face plangere sa nu face. Chiar daca ii dai bani te poti trezi ca te da in judecata de urgenta. Daca in 60de zile de la data incidentului nu face plangere penala e in regula. Chiar daca face plangere, nu e o problema in a fi achitat fratele tau... un avocat bun poate sa probeze ca a fost o culpa comuna a ambilor soferi, despagubirile pe care le-ar cere tipa ar trebui dovedite cu probe multiple(acte, martori etc), procesul dureaza chiar si ani de zie (2-3ani-fond si recurs) :dizzy: Sunt avocat , am avut n cazuri de acest gen.

 

×
×
  • Create New...