Jump to content

Raul

Membru
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Raul


  1. Romulus suna-ma cu o ora inainte sa-l impingem pana la Real daca nu porneste :) ) eu pe a mea deja de 2 ori am impins-o intr-o saptamana.

     

    Nu uita programu de surubareala :)

     

    De fapt nu mai mesterim. Mi-o montant un coleg placutele in 5 minute. Nu era mare lucru si nu trebuia nici o presa. Puteam sa le schimbam noi atunci de stiam.


  2.  <img src= (">  <img src= (">  <img src= ("> Azi am dus masina la service. E tragic desi lasa impresia ca nu are mare lucru. N-ai cum sa nu iubesti o masina care desi are multe piese defecte functioneaza foarte bine.

     

    Probleme mari cu lonjeroanele,bratu inferior, planetarele si toti rulmentii. pe langa asta trebuie schimbate si placutele si sabotii + uleiul. @-) Toata povestea ajunge la 25% din valoarea masinii. :( Cu parere de rau am parcat-o pe termen nedeterminat.


  3. Sorry dar eu sunt momentan fara masina in timpul saptamanii. Am luat-o pe jos saptamana trecuta si am ajuns doar sa-l vad pe Adi plecand. Se pare ca inca dureaza povestea cu imprumutatul masinii cateva saptamani. Am sa incerc sa vin pe jos ca nu e asa departe.

 

×
×
  • Create New...