Jump to content

stefan12u

Membru în rodaj
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stefan12u


  1. Salutare la toata lumea, si sarbatori fericite.

     

    Sunt aici cu o problema. Detin un cielo 1.5 8v 1997, azi a trebuit sa plec cu masina, ea a pornit la a3a cheie, am plecat de pe loc si la 100m a murit ... tin sa precizez urmatoarele:

     

    -cand pun contactul in bord nu se aprid matorii (ulei, "problema motor"...etc. cei care ulterior se sting) si nici zgomotul de la centura nu se mai aude. Prima data a pornit cu ei stinsi...mi-a parut ceva dubios...

     

    -dau la automat motorul parca o ia apoi moare imediat cum dau drumul la cheie in punctul in care ar trebuii sa fie motorul pornit. fum scoate nu am verificat scanteia

     

    -am scos furtunul de alimentare din rampa, am dat la automat, benzina vine

     

    -am scos bujiile le-am curatat...

     

    -nimic rezolvare...

     

    -am verificat sigurantele, sunt ok

     

    ce credeti ca poate fi?

     

     

    Si da, am patit toate astea in ziua de craciun :D

     

     

    p.s. am observat ca atunci cand tin cheia in contact in punctul dinaintea pornirii motorului(atunci cand ar trebuii sa se aprinda senzorii in bord) si o misc(ca un joc), in anumite pozitii se aprind normal toate in bord. sa fie contactul stricat?

     

    p.s2. acum 2 zile am bagat niste aditiv in benzina pentru a curata injectoarele, mai aveam cca 5 l benzina in rezervor, urma sa alimentez dar voiam sa termin benzina aceea cu aditiv. sa fie si asta vreo cauza?

     

     

     

 

×
×
  • Create New...