Jump to content

stf27ery

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by stf27ery


  1. Salut,in legatura cu conversia am facuto cu un prieten pt esperoul lui de la AT la MT si in final nu se merita investitia,cat despre Cielo AT am avut unul timp de 2 ani abia am scapat de el. Are 3 trepte si nu straluceste in comparatie cu manuala la demaraj sau viteza.

    Merci tuturor pt. raspunsuri.

    Din pacate este neaparat nevoie de o masina automata - ea are o problema la piciorul stang si nu poate conduce altceva. Acum face scoala de soferi.

    Masina este (sau va fi) primita gratuit de la o cunostiinta si este un Cielo cu mecanica mai mult decat impecabila, dar mai ponosit la exterior , cu cutie manuala. Exceptand problema cu cutia ar fi fost o masina ideala pt. un incepator.

     

    Legat de transplantul de cutii - pana la un punct m-as incumeta sa il fac eu personal. Nu sunt strain de domeniul auto, am cateva masini vechi, de-a lungul timpului am facut multe operatii de mecanica, inclusiv refacut motoare cap coada, si chiar o data am dat jos o cutie de VW T3 diesel si i-am schimbat toate garniturile singur. Bine, ... stiu ca nu e acelasi lucru, dar daca as avea o documentatie solida m-as incumeta, oarecum sa o fac eu.

    Problema e sa nu imi lipseasca ceva, sau sa ma trezesc ca e nevoie de o piesa sau procedura speciala.

    Greu nu este am facut operatia asta.dar.inversa pe espero doar ca nu.se merita ca si cost in plus ca anumite piese de la cielo AT difera de manuala de ex. frane fata care sunt de espero(discuri.etrieri.placute) si sonda oxigen de pe galerie.care are 3 fire la automata. Am avut AT pe cielo e ok cutia e simpla cu convertizor are 3 trepte.Cu piesele de care ai nevoie iti pot face o lista daca vrei dar mai bine cauta o automata di fabrica gasesti espero at cu 4 trepte astra corsa vw golf3 cu At mai ieftine
 

×
×
  • Create New...