Jump to content

Ath

Membru
  • Content Count

    76
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ath


  1. Salut. Ma pregatesc sa dau in programul rabla Nubira 1, an 2000, motor 1600cc. Cine vrea diverse piese cum ar fi geamuri fata, mp3 player Panasonic, alternator bun, electromotor bun, tapiterie usi, motorase geamuri electrice, plafoniera cu ceas, torpedou, ceasuri bord, instaltie GPL nesecventiala completa, antifonaj pasla motor, motorase faruri, compresor aer conditionat, radiator aer conditionat, tevi AC, panou comanda AC, etc (piese nerelevante cand o dau la remat) va rog sa ma contactati la 0726.30.98.32 sau pe mail la catalin_gherghe22@yahoo.com


  2. Ma intereseaza bara fata de Nubira I, sau spoiler, cum il gasesc pe alte site-uri. Daca se dezmembreaza masina care este pretul pentru bara? M-ar mai interesa si fetele interioare ale usilor (cele cu plastic si plus, daca se poate o poza de la interior, poate mai gasesc lucruri care sa le iau).

    Jantele sunt aliaj? Un pret?

    Multumesc


  3. @barboso

    Nu am schimbat-o/reglat-o de atunci (2 ani) iar masina merge in continuare fara probleme. Stiu ca nu este sanatos pentru masina asa cum o tin acum, dar este pe lista de inlocuiri in primavara. Acesta problema o poti observa cu ochiul liber, daca vei privi la ralanti fulia respectiva si daca descentrarea ei este considerabila. Dar vibratiile pot apare si din curele, intizatoare.

     

    Multumesc @Mircea. Caut sa vad poze/comentarii despre Aral@Daewoo.


  4. @Mircea

    Apropos de ulei pentru motoarele Daewoo, eu folosesc de 4 schimburi numai Aral BlueTronic 10W40 in Nubira 1 (din 2000 cu 140.000km, motor refacut la 100.000) si nu mananca/pierde deloc ulei, cel putin cat pot sesiza eu pe joja. Personal, sunt foarte multumit de respectivul ulei, dar cand il cumpar, caut sa fie fabricat in Germania/Belgia, nu CE sau Turcia. Am fost surprins de afirmatia ta si vreau sa stiu daca din punctul tau de vedere, ma asteapta surprize din partea uleiului, in viitor, sau pot sa-l folosesc in continuare pe acesta. Multumesc Mircea.

    @barboso

    Fenomenul de vibratie pe care-l simti in pedala, nu cred ca are legatura cu pedala, ci mai degraba cu ceea ce s-a schimbat odata cu pompa de apa: fulii, intinzator, curele, etc. Am patit la un espero, dupa schimbarea pompei de servodirectie, cea noua pe care am montat-o avea fulia descentrata, ceea ce mi-a indus vibratii in plaja de 2200-3000 rpm. Nu vad o legatura intre vibratiile intr-o anumita plaja de turatie (independente de viteza) si cauciucuri/jante/cutie de viteza

 

×
×
  • Create New...