Jump to content

balena_albastra

Membru în rodaj
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by balena_albastra


  1. Salut;

     

    Am si eu problema cu caldura la Leganza mea; Fara sa intreb un specialist (ci numai cunostinte neavizate) am schimbat termostatul (desi acul statea aproape de jumatate, intre 75-80 grade) si tot degeaba aerul e caldut; In weekend-ul viitor o sa fac si manevra cu Calgonul, dar pana atunci poate imi spuneti si mie cum ajung la caloriferul de Leganza sa-l verific. Ovi_jer spunea ceva de un cablu care actioneaza o clapeta; eu am climatronic, exista si la mine cablul respectiv? Va rog ajutati-ma ca vine iarna  <img src= ("> .

    Va Multumesc.

    salut

    si eu am aceeasi broblema dar nu stiu cum sa scot caloriferul, trebuie sa dau bordul jos sau merge si fara

    In urma cu vreo luna si ceva am postat rezultatele unei masuratori facute la sistemul de incalzire cind afara erau vreo 5-7 grade ... nu mai gasesc nici mort postul respectiv. Oricum, concluzia a fost interesanta ! Cu blocul motor curat LUNA, la fel cu radiatorul si caloriferul, pe treapta 2 sau 3 (din 5) a suflantei si temperatura setata la maxim (32C), fara recircularea aerului, dupa 30 minute de mers oarecum lejer prin oras, temperatura aerului la gurile de ventilatie centrale a sarit de 70C. La 70C termometrul digital si-a dat duhul, arata doar niste liniute ciudate, deci nu stiu exact la cit a urcat in realitate.

     

    La 70C aerul frige, mai mult de 30 secunde nu poti tine mina in fata grilei.

     

    Lasind putin la o parte caloriferul cu turul si returul sau, este posibil ca voletul care comuta intre pozitia cald si pozitia rece din interiorul modulului de conditionare a aerului sa nu functioneze corect, respectiv sa nu inchida perfect. Din motivul asta, e posibil ca uneori sa mai scape si putin aer rece in aerul cald. Vezi postul anterior al lui soferucalm !

    asa este si la mine cred ca are vreo 10 grade da 10 avand climatronicul pe32 fara recirculare si cu furtunele tur si retur fierbinti nu stiu ce sa -i mai fac

 

×
×
  • Create New...