Jump to content

exode

Membru
  • Content Count

    124
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by exode


  1. Pai ai specificat galerie.Daca rateurile sunt pe evacuare : amestec bogat sau supape de evacuare arse.

    Incearca sa mergi pe benzina cateva sute de km sa vezi daca mai face si fa un reglaj al instalatiei.

     

    Am mers cam 600-700 km pe benzina si tot face. In schimb am fost la electrician si se pare ca am o problema la o fisa. Sper sa fie de la asta; o sa le schimb pe toate si scriu aici.


  2. Focal Access sunt echivalente seriei Dieci de la Hertz, din cate stiu. Deci ar trebui sa se auda OK doar pe amplificarea HU-ului.

    De la DLS astea merg OK pe spate la Cielo, doar pe cei 22-25W ai HU: http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_au...me/Classic_B6A/

     

    Oricum cea mai buna solutie este montarea si unui amplificator, o sa se auda mult mai bine, chiar daca e doar unul de 4x50.


  3. Update: am gresit cand am zis ca e totul OK cand sunt doar pozitiile aprinse: semnalizarile pe fata se aprind invers (cand semnalizez stanga se aprinde dreapta si viceversa)

     

    Inca nu stiu ce mama naibii poate fi X(

     

    In sfarsit am avut timp sa trec pe la electrician :rolleyes:

    Era intrerupt cablul de masa de la lumini. S-a schimbat un papuc si acum totul e perfect :banana:


  4. Scuze pentru confuzie :P

    A mea are combina. Combina asta se aude excelent zic eu, chiar si dinoc cocheta intr-o vreme cu inlocuirea unui hud aftermarket cu o combina Tank originala. Pe combina asta, daca ar fi existat mp3 era perfect. Sau un mp3player destept in locul ei care sa-mi lase loc de statie sub. Cand zic statie, ma refer la statie de emisie - receptie nu de amplificare. Azi daca am timp dau jos fata de usa sa vad ce s-a intamplat acolo. Se poate demonta numai partea din dreptul dif-urilor sau se da jos cu totul?

     

     

    :P

 

×
×
  • Create New...