Jump to content

argon

Membru
  • Content Count

    2114
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    17

Posts posted by argon


  1. Eu am gasit acum 2 ani la service-ul Dacia din Deva. Nu am cautat expres, dar mi-au schimbat-o ei cand am reincarcat instaltia, cica scapa usor cea veche. Si din cate stiu e cam universala acea valva, ca si dopurile negre de plastic de protectie, nu e speciala de Matiz.


  2. Mai am unul, e luat de rugina la praguri, la aripile spate, in portbagaj mi frica sa ma uit sub mocheta, deseori gasesc umed de la condens. Da' isi face treaba, masina mai fiabila nu crec c'am vazut, si are si cutie automata.

     

    Trebuie facut, ca la praguri am facut o improvizatie , numai sa nu radeti, am bagat spuma poliuretanica, lasat sa se umfle, taiat putin sub nivel, chit, si vopsea, de anul trecut arata ca nou, nu a avansat  <img src= )"> Trebuie facut, dar nu am zis ca nu bag bani in ea, in 2 ani am schimbat la masina doar o garnitura capac culbutori de 10 lei, atat, pe langa uleiuri, binenteles.


  3. Potrivit datelor furnizate de producator, cu euro 3/4 trebuie sa consumi mai putin decat cu euro 2. Studiaza raportul de amestec aer/benzina si vezi care consuma mai mult ( teoretic vorbind ). @augustinionut : la cum mergi tu ai consum foarte bun.Mai putin de 4.5 % ( euro 3 are declarat 4.2 % ), eu nu am reusti sa scot la masina mea, iar iarna pe undeva la max. 5.5 % se duce ( consum extra-urban).

     

    Datele de la producator sunt gresite, la euro 3-4 sunt alte injectoare cu mai multe diuze fata de euro 2, alt calculator cu alta gestiune a amestecului, alta aprindere, motorul e mai gatuit, nu conteaza doar catalizatorul. Tu degeaba ai pus catalizator de euro 4, ca a doua sonda lambda sigur nu ai pus, si daca o puneai o puneai degeaba, ca nu ai unde sa o legi la calculator.

     

    Din cate am inteles intre euro 3 si 4 nu s-a modificat decat catalizatorul, deci nu vad nici un motiv pentru consumuri diferite.

     

    Cum spuneam mai sus, mai studiaza, catalizator e ultimul lucru ce s-a schimbat.


  4. Ai dreptate si tu, am uitat ca euro era pe atunci cu cel putin 1 leu mai ieftin, si decat Logan de 1.4 chel , clar mai bine Cielo cu dotari. In 2006 doar Logan Ambition avea ABS, 2 airbaguri, 90 de cai, geamuri electrice, servo, AC, si ala costa acum vreo 8000 de euro, chiar mai putin daca te invarti cu tichetele rabla.


  5. Pai da, nu ai ce compara, Loganul mai are un ABS, niste airbaguri, motor mai puternic, de 90 de cai fata de 85 cat ai tu la o diferenta de cilindree insignifianta, vreo 80cc, si mai exista si cel de 105 cai, apropos, nu am inteles ce ai vrut sa zici ca ai motor 1.5 16v, si ce daca? Inteleg ca e un forum Daewoo, nici mie nu-mi place Loganul, dar la aceasi bani in 2006 are un consum mai mic, e mai puternic, mai sigur si mai dotat ca Cielo. Care-ar fi avantajele Cielo-ului din punctul tau de vedere? Nu zic ca e rau, SH e excelent, dar la banii aia de nou mi se pare exagerat pentru ceea ce ofera.


  6. Este un cielo an 2006 lam cumparat nou si am dat cam 8 mii 300 d euro pe el

     

    Mi se pare foarte mult pentru un Kadett rebranduit, daca ai fost in situatia de a lua masina noua in 2006, sunt curios, de ce nu ai ales de banii aia .. Logan Ambition de exemplu, si era mai dotat si mult mai nou ca si conceptie.

 

×
×
  • Create New...