Jump to content

danicrai

Membru
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by danicrai


  1. Salut la toti,

     

    Sunt si eu nou pe aici. Urmaresc topicul asta de ceva vreme pt ca sunt in unor jante si anvelope de iarna. Astazi ma prinse prima ninsoare cu anvelopele de vara, Michelin Energy Saver, inca pe masina. Care uimitor au mers foarte bine, o singura data o bruscai putin si patina si intra putin TCS... iarna trecuta aveam Kumho All-Season si credeam ca sunt bune, dar la prima ninsoare mica am disperat pana am ajuns acasa, mergeam sub 2000 rpm si era ca o sanie, de necontrolat, aluneca in toate directiile, pedala de frana tremura de fiecare data si TCS innebunise.

     

    Asa ca anul asta vroiam sa pun 4 table cu anvelope de iarna. Sa bag jantele originale in casa sa nu le frec cu lanturile. Cum au facut toti prietenii mei, dar ei au numai Seat Leon toti si au gasit foarte usor.

    Alergai prin toata Craiova pe la o gramada de vulcanizari si firme de anvelope, peste tot gramezi de jenti dar nimeni nu avea 4x114. Unii au fost onesti si au zis ca imi aduc noi in cateva zile cu 200 lei bucata, altii mai "dubiosi" de la un parc de dezmembrare mi'au cerut 800 pe un set complet de la un Lacetti sedan facut praf cu cauciucuri de vara uzate. Eu mai am 2 originale in casa, una buna si inca una lovita pe care zic ca o duc la reparat de cateva luni, dar tot nu imi iese socoteala.

     

    Daca e cineva din Craiova si cunoaste unde as putea gasi un set de jante, chiar si de 14 care, care sa se potriveasca, as fi recunoscator.

     

    Altfel o sa ma duc zilele astea sa le dau jos pe alea de vara si sa pun de iarna. Multumesc lui Mircea pt lista de modele compatibile. Revin cu un post in functie de ce marime si producator gasesc.

 

×
×
  • Create New...