Jump to content

Maverick77

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Maverick77


  1. Știu că la Cielo se schimba distribuția la 60000km sau la 3 ani...eu am schimbat-o la 70000km, după 5 ani. Toate bune și frumoase, numai că la 2 zile după "intervenție" a început să curgă pompa de apa, au schimbat-o pe garanție și după o săptămână curge iarăși. V-ați mai întâlnit cu probleme similare?


  2. Eu as semnala faptul ca bateria are polaritatea inversata, da' ma abtin ca deh ... nu de alta da' mi ca ocup un loc in "caposii forumului" ...

     

    :mrgreen:

     

     

    Lasindu-l pe Jica contra in standby, reusita lucrarea.

     

     

    Curiozitatea ce imi halira ramasita de materie cenusie e, de mai noile feroase ce vin de noi cu carte de salvare la bord, sint prevazute cu conexiune debransatoare fiabila de pe borna bateriei in regim de urgenta ori clasica metoda cu surub (si trusa de scule). Batrinul (si neuitatul) Aro spre ex nu avu carte de salvare in schimb fu prevazut cu un soclu principal ce taia curentu' in toata tablaria.

    Ref la ce-a spus Viktor cu polaritatea inversata la baterie, am avut aceeasi problema anul trecut, cand am schimbat, dupa 10 ani, bateria la Cielo si au ramasa astia masca la magazin ca erau bornele invers..


  3. Salut! E foarte posibil sa fiu off-topic... Am un Cielo Exe din 2006 si se incing sigurantele cand aprind luminile(nu conteaza daca sunt pozitii sau faza de drum sau faza lunga). Se incing sigurantele destul de tare si un releu in spatele tabloului de sigurante. Si mai nou, cand am mai multi consumatori deschisi incepe sa scartaie foarte tare ceva la alternator. S-a mai intalnit cineva cu problema asta? Multumesc anticipat!

 

×
×
  • Create New...