Jump to content

cris72

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cris72


  1. In sfarsit mi-a venit si mie masina am fost dupa ea ieri pe la ora 16,din pacate nu am putut sa ma bucur din deplin caci cum l-am dus acasa a trebuit sa ma intorc la servici si numai acum seara am avut timp sa ma dau cu ea.E superba mai ales noaptea lumina interioara "ice blue" e bestial,o sa revin mai in detaliu maine azi fac o mica excursie pana la vadul crisului.Sa ne auzim cu bine si scuze ca e asa de scurt postul dar is prea obosit si tot odata emotionat de noua mea masina.Cu bine.

     

    Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente ! :) >-


  2. Filicitari sa ai cat mai multi km,fara incidente iar cu asterptarea ai asteptat o perioada chiar rezonabila,apropo de unde ti-a adus masina ca banuiesc in tara nu a avut.

    mi-au spus ca din Coreea

     

    Este peste puterea mea de intelegere cum s-a ajuns ca pentru un Cruze sa astepti cu lunile. A devenit cumva o masina de lux si eu nu stiam? La mine a fost probabil cel mai simplu, daca aveam banii o luam pe loc :P (am luat-o pe cea din showroom). Dar sa astepti 6 luni pt o masina...no comment. Nu acceptam asa ceva. No offense dar cred ca alegerea culorii este un moft (misty lake). Nu esti nici mai frumos nici mai destept daca e singurul Cruze din oras cu nuanta asta. Chiar si pentru ALB e greu sa cred ca nu exista pe stoc in tara. Frate ,e alb, culoarea cel mai des intalnita si cea mai ieftina. In showroom ce-i drept albul da cel mai bine, iti creaza impresia de "foarte mare". Dar cand ti se explica anumite avantaje ale culorii metalizate si daca ai ceva antecedente cu masini de culoare alba renunti. Ii dai naibii de 300 de euro in minus. Apropo, 9700 + 3 vouchere pt un cruze alb nu e cam mult ?(again no offense).

     

    I-mi dadeau in aceiasi bani coloare sidefata dar nu am vrut.

     

    Apropo, 9700 + 3 vouchere pt un cruze alb nu e cam mult ?(again no offense).

     

    zi-mi tu altceva in banii astia!

 

×
×
  • Create New...