Jump to content

gogu10000

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gogu10000


  1. Am avut si eu problema asta.

    Pompa de benzina are un sorb protejat de o sita care in timp se imbacseste cu scame si mizerie.

    Dupa pornire se consuma benzina dintre sorb si sita . Si alta benzina intra greu.

    De aici ai senzatia ca se opreste la cald.

    Daca stai cateva minute o sa mergi iara un kilometru si se va opri din nou motorul.

    Pompa este sub bancheta din spate.

     

    mersi mult verific


  2. DOHC-ul de pe cielo nu are delco mecanic, deci nu are ce bobina sa schimbe.

     

    Dupa ce se opreste, porneste imediat sau trebuie sa astepti pana se raceste?

     

    da ai perfecta dreptate dupa ce sew raceste porneste, la service am schimbat bobina de inductie si ceva piesa din fata radiatorului a mers ok dar dupa ce am facut 250 km exact aceleasi prob ceva e acolo si nu-i place nici eu nu pota s tot schim bobina aia

     

    merisi mult de informatii

     

    Scuze pentru greseala. Eu am un cielo din 2007 soch 1,5 cu GPL din fabrica si pe perioada de garantie am fost in service fara sa imi fie rezolvata o problema identica ca a ta .A fost dusa si la Craiova si au inlocuit tot ce au crezut ei.Aceasta problema a aparut dupa dupa un rateu pe gaz.Au facut ceva la gaz si acum functioneaza pe benzina dar pe gaz functioneaza prost . Eu cred ca toata problema este de la emulatorul de sonde lambda di calculatorul de gaz.

     

    iti multumesc mult am sa verific interesant e ca la rece merge perfect cum a ajuns motorul la temperatura optima cum se opreste brusc si se aprin martorii in bord oare ce crezi mai pot face ceva cu ea? astept raspuns si inca o data multumesc mult


  3. La fel imi facea si mie cand luasem masina. Pe gaz era mai sensibila, pe benzina rezista dar tot murea uneori. Si toate se intamplau cand era motorul cald.

     

    Furtunul de la admisie era plin de mizerie, ulei etc. Am scos corpul clapetei de acceleratie, l-am curatat bine (si senzorul IAC de pe el), am dat un reset si un idle learn si nu a mai facut probleme. Eu de la asta am plecat, am avut noroc ca a fost doar atat. Merita sa incercati, rau nu aveti ce sa faceti.

    MUltumesc, o sa incerc. Sunt binevenite si alte pareri.


  4. buna

     

    am un cielo din 2003 cu GPL din fabrica pe el si de ceva timp am probleme mari la motor.Prima data cand s-a intamplat eram in trafic si s-a oprit motorul(s-au aprins toate becurile in bord-cele care se aprind cand se pune contactul) mi s-a spus ca e bobina de inductie, am schimbat-o.Apoi aceleasi simptome, cand se incalzea motorul si ajungea la temperature normala se opera. Am dus-o la service specializat, acolo pe tester nimic, mi-a schimbat iar bobina de inductie si o piesa electrica din fata radiatorului.A mers 100 km si iar aceleasi opriri in trafic cand se incalzea motorul(acul intre cele doua puncte) se opreste.Daca stau sa se raceasca motorul merge dar cand acul ajunge iar intre cele doua puncte motorul moare brusc.

     

    Nu stiu ce sa ma mai fac poate are un coleg o sugestie.Cei de la service merg prin excludere si ma pun sa cumpar tot motorul ce sa fac?.

     

    Multumesc anticipat pentru sfaturi.

 

×
×
  • Create New...