Jump to content

bebe2000

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bebe2000


  1. O alta problema ar fi ca ce-a de-a doua telecomanda (initial o tinea sotia, am facut teste si mergea perfect), acum pare sa nu mai faca nimic, ca si cand nu ar mai fi telecomanda "pereche"

    Tind sa exclud problema descarcarii bateriei intrucat pe telecomanda exista un led albastru care indica activitate (palpaie) atunci cand apas butoanele de inchidere/deschidere.

     

    Alarma a "uitat" a doua telecomandă. Caută în manualul alarmei cum să o rememoreze și pe a doua. Eu nu știu ce alarmă am, dar când nu mi-a mai mers a doua telecomandă, am rezolvat cu această metodă:

     

    Se pune cheia de contact pe pozitia Contact Motor si se apasa 6 sec comutatorul de serviciu (buton rosu).

    La intrarea in modul de programare alarma va emite un sir de 5 semnale sonore scurte. Dupa aceea se va apasa un buton de la fiecare telecomanda iar sirena va confirma fiecare memorare.

    Ambele telecomenzi trebuie memorate in aceeasi procedura.


  2. Da' nici nu-i mare branza sa instalezi audio pe Matiz, toate 'matele' sunt trase, dupa mine nu-i deloc complicat, nu merita sa dai o gramada de bani cuiva pentru asa ceva.

    Norauto jupoaie de bani, nu mai trec pe acolo dupa ce am vazut preturile.

     

    Sarbatori fericite!

     

    Trebuie doua chestii:

    - rama metalica de la magazinele cu piese Daewoo

    RAMA%20MATIZ.jpg

     

    si adaptor mufa Daewoo la ISO, http://www.vitacom.ro/Products/5068/ISO-DAEWOO/Plugs-into-factory-harnes.html

    iso-daewoo.jpg


  3. Nu siguranta cu condensator. ai inteles gresit  vreau sa pun condensatorul pe cablul de alimentare de la faruri. intelegi?

    DIn ce stiu eu, condesatorul se pune numai la amplificatoarele audio, unde consumul nu este constant (condesatorul acumuleaza energie pe care o livreaza in varfurile de consum ale amplificatorului). La faruri nu stiu daca va avea vre-un efect.

    • Like 1

  4. Salut. Eu am pus doua module cu led-uri superflux de 12V, prinse intr-un surub de la fiecare din difuzoarele standard. Aceste module le-am alimentat din portbagaj, de la firele lampilor numarului (legte direct, fara intrerupator). Daca doriti revin cu poze. 

     

    PS Am folosit niste module asemanatoare si la lampa interioara (4 module x 3 led-uri) fara nici un fel de modificare a lampii.

    post-25508-125883249695_thumb.jpg

 

×
×
  • Create New...