Jump to content

Ghengy

Membru
  • Content Count

    59
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ghengy


  1. Pai cam aceiasi tzeapa mi`am luat`o si eu... mi`am cumparat inca o cheie din`aia de pe Poporului si nu reusesc sa invat telecomada la alarma pe care o am. Treaba ar trebui sa fie foarte simpla: se ia una bucata carte tehnica de la alarma se pune contactul de "n" ori... ( ma rog... exista un cod prin care activezi si dezactivezi anumite functii ) si gata. Cel putin ... la alarma mea MAAT 671 ( parca ) ... pe`aici se invarte toata shmekeria.

    Acum si eu caut un MESTER care sa aiba bunadispozitia sa`mi faca si mie damblaua...

     

    Salut pe toata lumea!

    Am o rugaminte la voi: as avea nevoie de o cheie BLANK tip briceag, cu sau fara telecomanda. Preoblema e ca eu sunt cam departe de Bucuresti, Cluj, Constanta, sau pe unde mai sunteti voi :) .

    Asadar, cum as putea sa cumpar o asemenea cheie, bineinteles cu un "comision" ?

    Va multumesc,

    Marius

     

    Eu... din experientza mea, te`as sfatui sa cauti pe`acolo prin DEVA... Petrosani... Ar trebui sa gasesti. Pentru ca pe langa carcasa asta de briceag, iti mai trebuie LAMA ( cheia propriuzisa ) plus ca trebuie sa`ti puna si CHIP-ul ala intr`o pozitie favorabila astfel incat sa nu ai probleme.

    Daca nu gasesti si nu gasesti si chiar vrei sa iti trimit una, eu am dat pe aia cu telecomanda 60 ron dar nu am reusit s`o invat la alarma mea. Asha ca daca vrei... sunt dispus sa ti`o trimit. Daca te intereseaza, revin cu poze.


  2. Ar fi culmea sa avem noi la cta chei din`astea si sa nu gasesti acolo in buricul tzarii la cluj o cheie de tip briceag. :) Ar trebui sa incerci fara nici`o retinere la orice centru (mai rasarit) de dupicat chei. Eu acolo m`am lepadat de 80 ron in 30 de minute ( cat a durat toata tarashenia ). Daca reusesti sa`ti faci damblaua, posteaza te rog cateva poze cu telecomada ta de la alarma, ca sa`mi fac si eu idee ce`ar trebui sa gasesc. As fi interesat sa cumpar o telecomada mai veche... o ceva... pentru ca cica alarma mea invatza si alte telecomenzi.


  3. Salutare de la mare! :D Ieri citeam topicul acestui forum si iata`ma azi cu o cheie de Matiz schimbata. Am dat in Tomis 3, 80 RON pentru cheie si cip "furat" de la cheia veche si pus pe briceag. Ce nu`mi place ... este ca imi faceam mari sperante sa`mi intre si alarma ( inchiderea centralizata ) in carcasa asta noua dar se pare ca este umpic mai marisoara si nu stiu daca o pacalesc sa intre...

    Ideea in sine este buna dar la mine e le jumatate finalizata` :-S

    post-2480-1191613443_thumb.jpg

    post-2480-1191613477_thumb.jpg

    post-2480-1191613493_thumb.jpg

    post-2480-1191613509_thumb.jpg

    post-2480-1191613539_thumb.jpg


  4. pai sper sa fiu si eu pe`acolo pe la 14.45 asa... in parcare... in parcare... dar unde in parcare... ca e destul de luuunga parcarea aia... si in fatza... si in spate... ne gasim noi. PRIN GPS :) ) macar sa mergem in coloana OFICIALA Daewoo Club

     

     

    ATENTIE LA RADARE - in Eforie Sud si Tuzla


  5. Pai ideea care este - SENZORUL uman isi i`a o marja de sigurantza. Cand ai zis STOP eu am crezut ca mai am 4-5 cm. acolo... cat sa am si eu timp sa pun piciorul pe frana... dar se pare ca nu a fost aasa :D . La modul cel mai serios... MII DE SCUZE Sa`mi fie iertata indulgentza cu care am tratat "senzorul uman". Am observat ca la plecare... toti se uitau cam stramb la mine... DE CE OARE ?!? :D


  6. Cu luna marite, vine si primavara. Si m`am apucat si eu sa imi spal masinutza singurel, dupa o iarna grea. :o Marea mi`a fost uimirea sa observ pe capota masinii ( la motor ) o sumedenie de indoituri de la pietricele si mai ales in unele locuri vopseaua sarita cu puncte de rugina.  <img src= ("> Cum as putea sa stopez acest proces de "inbatranire". Cei de la Daewoo ... cica au garantata N ani caroseria... Am vre-o sansa sa ma despagubeasca pt. vopseaua aia sarita ?


  7. Foarte tare, frate bulgar! Sa vedeti si voi ce mica e lumea, eu si cu mike am fost vecini in copilarie. Abia azi am aflat. TELENOVELAS` :) ) Sa nu credeti ca eu mi-am cumparat GPS-ul pt. ca nu stiu orasul... pur si simplu am nevoie de el. :D Ce`ar fi fost daca probam jentile alea pe la toate masinile noastre din dotare ? Abia cand am ajuns acasa mi-a venit traznita curiozitate " :-? oare pe matiz cum sedeau :-? "


  8. Wwwiiiiiiiiiiiiiiiii` Cata bunadispozitie in inimile oamenilor. A dat caldura peste noi si ne bucuram de fiecare raza de soare. De`... fiecare cu motivul lui. Voi veni si eu data viitoare sau peste 2 saptamani ... sa ma laud cu noua achizitie

    :lavolan: ( GPS ) :lavolan:

 

×
×
  • Create New...