Jump to content

ramonal

Membru
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ramonal


  1. Daca vrei sa repeti o experienta, renunta la rezonator si la priza aceea de aer proptita in capota.

     

     

    Am eliminat restrictorul de ceva vreme, efectele fiind simtite pe deplin, nu l-as mai monta in veci :thumbl: Acum vin cu o intrebare referitoare la citatul de mai sus: La eliminarea restrictorului am luat in calcul si varianta mai sus mentionata insa la o inspectie vizuala, mai pe romaneste sa zic asa ..."uitandu-ma la cutia rezonatorului pe furtunul acela nu e nimic sa obstructioneze calea aerului pana la cutia filtrului doar este o gaura in dreptul rezonatorului si l-am lasat la locul lui! Nu sunt ironic sau sfidator sau mai stiu eu cum doar intreb pentru ca nu stiu...

     

    PS: Mai am o intrebare acum ca e sezonul rece, se incalzeste greu motorul in special cand dau drumul la ventilatie! Cum as putea sa fac cumva sa traga aer dinspre motor? Adica aer cald, ar ajuta sa intorc priza de aer spre motor sau nu?Sau alte ideii!

    Multumesc celor ce vor raspunde!


  2. Nu ma deranjeaza, am postat ca stiam ca o sa te oftici 67000000.gif Nu te prinzi si tu deloc, nu ai simtul umorului :thumbl:

     

    LE: Imi place e cel mai turometru frumos care l-am vazut vreodata!41000000.gif


  3. E normal cu gume de iarna, nu noi sau vechi, va merge mai usor cu gume de iarna decat cu de vara, asta la masini fara servo, unde poti sa-ti dai seama.

     

     

    :scarpin:


  4. Decat cu Debica mai bine umbli pe jante.

     

     

    Hai ma las-o naiba de vrajeaja ca mai citesc si altii forumul.... :wallbanger: Ce au cauciucurile astea ma lamuresti si pe mine :scarpin: nu de alta dar am auzit ca unii sunt multumiti de ele si nu, nu mi-au spus doi vecini...


  5. Ma intreb daca este posibil si cum ar arata un gri metalizat cu lac mat...

     

     

    Ai gresit! Aici era 'sursa' insa nu ai citit si mai sus! RZD doar intreba, de acolo si semnul "?" :thumbl:

 

×
×
  • Create New...