Jump to content

DJ-77-COK

Membru
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DJ-77-COK


  1. Asa cum am mai spus intr-un post anterior interiorul am ales sa-l fac asa pt. ca am avut tapiteria pe masina atunci cand am cumparat-o si nu avem altceva care sa se asorteze cu culoarea ei.In aldoilea rand am facut interiorul inainte ca sa ii pun spoilere si restul...adica sa optez pt. un look sportiv asa ca ineriorul a ramas acelasi si sincer nici eu nu sunt multumit de felul cum se incadreaza in contextul masinii dar asta e.Nu mai am rabdarea si poate nici banii necesari ca sa o iau de la inceput si sa-l adaptez sa se potriveasca cu exteriorul.

    1.Pe faruri nu am autocolant ci fibra...

    2.Se zice si se scrie jante nu genti...

    3.Nu stiu unde ati vazut voi ca au barile onduleuri si chiar va rog pe cei care o puteti vedea sa va uitati cu atentie si sa-mi spuneti exact locul ca poate mai imi trebuie mie o pereche de ochelari

    4.As vrea sa imi aratati si mie niste poze cu masinile voastre sau eventual niste link-uri unde le aveti prezentate ca sa imi pot da si eu cu parerea mea de incepator ca poate invat si eu ceva...Aata in cazul in care aveti masini sau nu vorbiti din jocurile de pe calculator.

    CU RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!


  2. cat te-au costat noile incaltari ?

    M-au costat 400 de euro la mana a doua

     

    nu pui poze cu interiorul?

    Momentan nu am poze cu interiorul masini dar urmeaza sa mai fac unele modificari la exerior si apoi voi face mai multe poze si la inerior si la exterior.


  3. Eu nu inteleg de ce ti-ai pus numai imitatie de mahon la o masina care vrea sa para sport?! Nu prea merge deloc, carbon aluminiu s-ar fi potrivit de minune. Parerea mea...

     

    In rest nota 10+..arata bestial masina iar jantele noi..sunt superbe! Ai facut modificari ca sa nu-ti atinga rotile?

    Am optat pt imitatia de mahon pt. ca am avut tapiteria scaunelor,banchetelor si fetelor de usi din imitatie de piele de culoare maro care era foarte apropiata de culoarea mahonului.Tot din cauza asta am si volon de lemn.

    La aripile din spate am taiat buza interioara si mai ating totusi putin dar urmeaza sa-i pun suspensie sport si atunci sper sa nu mai am probleme


  4. ce ai facut cu jantele vechi ? le mai ai ? le vinzi? in ce stare sunt?

    Le-am vandut deja

     

     

    Ca sa fiu in ton cu restu lumii .. masina e frumoasa foc. Nu stiu cum se-mpaca rosu cu coku da e ok :D .

    1-ntrebare : cum ai dat jos caciulia de pe le schimbatoru de viteza ? Iese singura, ai taiat levieru' ?

    Nu am taiat levieru am taiat nuca de plastic originala ca nu iese altfel din cauza ca e turnata


  5. Pai datele tehnice nu sunt prea interesante fata de stock. La motor nu am modificari. La interior am tapiterie din imitatie de piele de culoare maron, volan lemn, cotiera, cap de scimbator viteza, cap de frana de mana toate imitatie de mahon. Am casetofon cu magazie de 12 cd-uri, statie amplificare Clarion de 200W, subwoofer JBL de 200W. Jantele sunt Borbett pe 15", cauciucuri 195/50, amortizoare intarite fata-spate. Masina este din '97 si cam atat... :-? :-?

 

×
×
  • Create New...