Jump to content

B-02-ERO

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by B-02-ERO


  1. Avind 6 ani jante pe 15" (Ronal 10) si anvelope 195/50 va pot spune ca plusul de stabilitate, manevrabilitate si franari mai prompte nu se compara cu ceea ce ofera celelalte variante prezentate de voi. Am probat si jenti de 14" si normal pe cele de 13" ale masinii oferite de fabrica. Si normal, datorita compozitiei arcurilor si duritatii amortizoarelor la orice hop mai serios sau chiar si cu o pers. in spate vor atinge contraaripile (chiar am si "ciocanit" in sus marginile interioare). Solutia ar fi evazarea aripilor combinata cu o suspensie putin mai ferma.


  2. daca ai vro 100 euro de bagat in masinutza vezi ca au la augsburg discuri de frana brembo fata pentru cielo pe la vro 80 de euro setu' si niste placute ferodo pe la 25 euro. un lichid dot 5.1 omv am vazut pe la 125.000/0.25l asa ca ar fi un bun inceput si pe urma mai vezi tu cu punte cu discuri pe spate ca e chinu un picutz mai mare...

     

    Merci frumos de informatie Tico RS...dar mie mi se pare un pret cam prea "banal" pentru Brembo. Dar nu te contrazic. Pina nu voi lua toate informatiile. De fapt discurile ca discurile, dar si pompa de servo ar trebui sa "o bag in seama". Este tema de gandit. O zi buna!

     

    Te rog spune-mi unde gasesc aceste produse. Se gasesc in majoritatea magazinelor si benzinariilor?

     

    ov_jer :Foloseste functia edit si nu mai posta de 2 ori.

    • Like 1
 

×
×
  • Create New...