Jump to content

hussi

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hussi


  1. Un no-name am eu. E slab de tot. De-abia trage cate-un fir de nisip. trebuie sa ai mare rabdare cu el.La unele benzinarii au aspiratoare bune, dar trebuie sa iei 2 fise ca e timpul scurt.


  2. Cred ca s-ar gasi cine sa-ti modifice interiorul. Dar tu trebuie sa -ti faci un "proiect" general, pt ca daca vei apela la oameni de la firme ei te vor imtreba ce vrei- pt. ca nu au timp de creatie- si cel mai bine cred ca ar fi sa lucreze un "pasionat" care va veni si el cu ceva idei.


  3. Ai muncit si mai ai destul pt. a-l aduce intr-o stare buna. Spoilerul fata se potriveste. dar acolo unde este taiat in vecinatatea farurilor nu prea da bine. Incearca sa capacesti cumva acolo. Si uzura din locul de odihna picior sting se vede cam urit. Oricum ,spor la treaba ,se vede ca esti pasionat si pe langa munca trebuie sa bagi si ceva bani s-o aduci la lumina. =D>


  4. :

    Tin cont de fumatorii pasivi si incerc sa aerisesc incaperile in care fumez inclusiv masina cand am un nefumator in ea, totodata respect regurile cu privire la interzicerea fumatului si fumez numai in spatiile special amenajate si o consider un lucru normal de etica.

    Ar fi f. bine daca toti fumatorii ar face ca Maxx. Dar din pacate, majoritatea lor nu tin cont de nefumatori si ai obliga sa fumeze (pasiv) la cot cu ei. Binenteles ca am votat nefumator.


  5. detine un Logan 1.4 cu AC (nu stiu cum se cheama versiunea).

     

    - m-a pus ... sa iau cu AC desi cei de la reprezentanta mi-au zis sa NU. In vara, pe Transfagarasan, abia am urcat intr-a II-a, de-mi venea sa ma dau jos si s-o imping

    - in spate o "trage" curentul pe sotie si copil

     

    Incheiat citatul.

     

    No comment ... da' poate o fi avut el ghinion - sau NU

    :D

    Versiunea se cheama Laureat. Problema cu scaderea puterii motorului la cuplarea AC o mai au si altii, de ex. Cielo. Daca lua motorizarea de 1,6 nu mai avea aceasta problema. Cu "trasul" curentului - cred ca mai trebuie sa stii putin si la ce folosesc butoanele de pe masina. Pai se regleaza curentul de aer- ca directionare si intensitate. Asta vara pe distanta Craiova-EforieN si retur, am mers numai cu AC in functiune( afara era canicula) , pe treapta 1 la ventilator si maxim la rece si a fost f. bine. Pe treapta 2 la ventilator si maxim la rece dupa 60min. te cam lua frigul.

 

×
×
  • Create New...