Jump to content

addex

Membru
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by addex


  1. Salut , am si eu o intrebare : exista motoare de 1.6 pe Cielo Nexia anii 97-98 ?

    Concret , cineva are un Cielo Nexia , anul 1998 si pretinde ca are motor de 1.6 i ! Precizez ca nu am vazut masina sau actele , discutia purtandu-se prin telefon ! De mentionat este faptul ca este primul proprietar al masinii , din 1999 , din pacate neputand imi da mai multe relatii pt. ca este in varsta si nu se pricepe deloc !!

    Deci , este posibil asa ceva ? daca NU , ce motoare exista pe modelul , strict : Daewoo Nexia , anul 1998 ?? Multumesc !


  2. Salut ,

    Am un Tico din 1997 si de cand l-am luat (circa 2 ani ) prezinta urmatorul simptom : dimineata sau atunci cand este motorul rece porneste la sfert de cheie intotdeauna indiferent de anotimp/temperatura mediului , atunci cand il pornesc dupa vreo 30 minute sau chiar mai multisor... porneste intotdeauna la a 5-6 rotatie de motor! Deci cum este caldut motorul porneste un pic mai greu ! Motorul nu are probleme (are 125 mii km) ,nu da in nas , merge rotund ,fara absolut nici o problema , numai problema cu pornirea persista ,nu ca ar fi ceva suparator , dar nu stiu care ar fi cauzele !! Vreo mufa ,supapa ,valva care influenteaza la temperatura ...?? Multumesc anticipat pentru un raspuns !!


  3. Cum stai cu actele , vad ca e de Iasi masina ...! Ce optiuni are Tico ??

    Poti face niste poze mai mari si mai detaliate ??


  4. Vand Nokia N73 Music Edition , stare impecabila , negru , garantie inca vreo 2 luni , necodat pe nici o retea !

     

    Accesorii :

     

    - cutie + cofrajele ,

     

    - cartile ,

     

    - certificatul de garantie (mai are garantie circa 2 luni) ,

     

    - cablul de date ,

     

    - incarcator ,

     

    - castile stereo cu adaptor jack si telecomanda cu vreo 6 functii ,

     

    - card de 2 GB original .

     

    Toate accesoriile sunt originale !

     

    Telefonul functioneza ireprosabil in orice retea , nu are absolut nici o problema cu joystickul ,tastatura,sistemul de operare, ..etc - ABSOLUT NiMiC , acumulatorul tine 3- 4 zile REAL - vorbit circa 30 -40 minute/zi , arata foarte bine , nu are nici o zgaraietura pe el pe nicaieri ! Merita vazut !!!

     

    Are doar 32 ore vorbite !!!

     

    Predarea se face numai personal in judetul Dambovita ! Nu se trimite prin curier sau posta , prefer sa vada omul ce cumpara !! Alte informatii , in forum , multumesc !

     

    Pretul este de 260 Lei FiX ! Tel : 0726.560.019

    post-21125-127231909792_thumb.jpg

    post-21125-12723191376_thumb.jpg


  5. Salut , cam ce consum real are masina (un consum 50 % urban si 50 % in afara ) ? intreb asta deoarece un cunoscut are acelasi motor dar cu cutie automata si reuseste o " performanta " de 16 litri combinat , deci rupe rezervorul ! da-mi te rog , un pret final si cam ce trebuie schimbat/inlocuit in prima faza , la masina !

 

×
×
  • Create New...