Jump to content

gabyz1981

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by gabyz1981


  1. du-te tu pana in germania si adu castrol texaco nu si-ar risca niciodata numele in combinatii cu apa calda rece minerala sau plata parerea mea :) :)

     

    acum cativa ani3-4 texaco vindea uleiul cu un abtipild pe care il lipeai pe contra aripa si scriai nr de km la care ai schimbat uleiul ei garantau halvoline formula 5 indiferent de vascozitate 20000(doua zeci de mii) de km (nu vb de dacii) daca te duceai la ei si constatau ca uleiul s-adus dupa mai putin ti-l schimbau gratuit sa imi mai spuna cineva si mie un alt producator de ulei care a procedat ve-o data asa


  2. nu imi vine sa cred din 2005 si pana acum nimeni dar absolut nimeni nu a recomandat texaco toti au recomandat nimicuri ieftine si indoielnice castrol,aral,omv(si astia fac uleiuri?????),mol. mai romani texaco a fost este si va fi unul dintre cele mai bune uleiuri va uitati la 2-3 sute mii si vreti sa va mearga motoarele un milion de km vreti masini ? alegeti un ulei bun nu va uitati la bani texaco halvoline full synthetic 5w40 bidon de 5l 190 de lei vi se pare mult?? :wallbanger: :lavolan:

 

×
×
  • Create New...