Jump to content

pudar2

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by pudar2


  1. Facut revizia la 9600 km, 1,6 benzina la Cluj.Schimbat ulei si filtre 168 manopera.Consumabile aduse de mine originale GM.(280 ron).Cred ca urmatoarea revizie va fi totusi la Oradea fiindca am fost dezamagit de felul cum au decurs lucrurile.De exemplu la schimbarea filtrului de polen mecanicul s-a asezat cu salopeta murdara pe husa mea noua din dreapta fara sa puna naylon ca si pe scaunul soferului, am ramas cu o pata urata pe care nu am vazut-o decat dupa ce am plecat de acolo.


  2. Salut. Cel mai bun pret lam gasit pe net la Reviziechevrolet.ro 235 Ron. Original GM pe 16'. Mai sint kfz la 65 euro, Ma gindesc sa achizitionez 3 jenti de la ei si apatra sa o folosesc rezerva care e tot original GM. Sper sa incapa roata mea de 17 ' in spatiul ptr rezerva :osanale: . A cumparat cineva de la ei? Ultimul pret la dealer era vreo 350 Ron :wallbanger: Daca mai calculez si anvelopele la vreo 400Ron bucata va fi o investitie serioasa. :-W

     

    Atentie, acum sunt doar 120 RON la promotie la reviziechevrolet, am cumparat 4, livrarea a fost a 2-a zi,sunt foarte multumit.


  3. Explica-mi si mie mai bine te rog.. Ai difuzoare pe spate puse de tine sau venite din fabrica? Daca e prima varianta, inseamna ca ar trebui sa ai tweetere in stalpii din fata :-/ . Daca e a 2-a varianta, ai functia de fader in player-ul masinii?

     

     

     

    Am difuzoare puse de fabrica, suna excelent, nu am twitere in stalpi.

     

    Uitati si niste poze cu masinuta mea :D Imi place la nebunie masina :X

    Parca ar fi masina mea dar cu alte numere...foarte frumoasa, sa te bucuri de ea cat mai mult!

     

    Deci, rog posesori de 1.6 si 1.8 pe Cruze sa scrie/rescrie cat le consuma bolizii:

    - in oras, adica mers zilnic in oras, cu porniri dese cu motorul rece, asa cum se intampla mai tuturor;

    - in afara, mers cateva sute de km pe DN-urile noastre si poate si pe autostrada,

    Multumesc.

    ...

 

×
×
  • Create New...