Jump to content

Easy

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Easy


  1. Hello,

     

    Am descoperit in acesta dimineata o lacrimare a pompei de benzina la Tico, doar la pornirea motorului. Cat credeti ca mai costa una noua, iar demontarea si montarea ar putea necesita cunostinte si abilitati speciale? sincer, prefer sa o schimb personal... ce-mi sugerati?

    Schimbat pompa de benzina si filtru.

    Pret pompa 650.000 lei, filtru benzina 110.000 lei, manopera 0 lei.

    Scule necesare tubulara de 12.


  2. Hello,

     

    Am descoperit in acesta dimineata o lacrimare a pompei de benzina la Tico, doar la pornirea motorului. Cat credeti ca mai costa una noua, iar demontarea si montarea ar putea necesita cunostinte si abilitati speciale? sincer, prefer sa o schimb personal... ce-mi sugerati?


  3. Iluminarea display-ului la casetofon are alimetare separata?

     

    Casetofonul model Tank ce-l are in dotare my car nu da nici o lumina pe display. In urma topicului am descoperit ca acesta prezinta acele becuri , care sunt bune de altfel, dar care nu se aprind. ...

     

    Ma puteti ajuta cu o schema electrica sau cu o parere?

     

    Multumesc


  4. Dimineatza cand pornesc motorul se tureaza cam mult, o las 1 min motorul inca este turat, plec fara sa apas acceleratia si dupa vreo 3 min de mers si 2 semafoare nu mai e turat..revine la normal.

     

     

    corect. asta patesc si eu.

     

    dar, este normal?

     

    dupa ce socul se opreste, sau spre finalul actiuni trebuie sa "pisc" acceleratia...

     

    anormal este ca trebuie sa calc frana sa-l domolesc...

     

    (lichidul de racire este in limite)


  5. Pai n-are nimic, mai ales daca redresorul are releu de supraincarcare. Dar e ceva dubios - daca ea nu mai are curent, indicatorul (ca nu e bec, ci un indicator de nivel de lichid mai degraba) ar trebui sa fie negru sau complet alb (transparent), nu verde. Nu e in garantie, fiind din 05.2005!?

     

    il am de 2 saptamani old master i-mi spunea ca are bateria mica si trebuie menajata. nu l-am intrabat de cand are bateria sau daca mai are garantie. azi dupa ce a pornit (impinsa) nu a mai facut problema. oricum trebuie s-ajung la un service, ca asa se face ... si pentru alte verificari.

     

    poate ca trebuie pornit zilnic?


  6. problema era se pare de la baterie care nu mai avea curent (dupa trei zile repaus)si din ac. cauza pleca alarma, l-am pornit impins si a plecat fara nici o problema dar din forum am inteles ca s-ar duce distributia. acum pormeste "la sfert" ce credeti ar trebui s-o incarc/schimb bateria? -becul pe ea indica verde- unde pot gasi si ce model pot pune?. :-?

     

    bateria se poate consuma dupa trei zile cu inchidere centralizata +alarma active?


  7. Vezi sa nu fie bateria terminata. Io am patit asa si era bateria descarcata (adica nu mai avea putere suficienta sa-mi porneasca, celilalti consumatori mergeau). Alarma se reseteaza si daca scoti bornele o ora.

     

    am verificat bateria si becul indica verde, sa incerc chestia cu deconectarea, acum n-am avut timp, alta solutie pentru resetare alarma nu exista ? :uff:


  8. salutare...

     

    am o problema cu ticolino..., ma poate aj cineva?

    dimineata nu a vrut sa porneasca, la actionare cheie pornea alarma.

    il am de 2 week-uri si mi-a facut asta pana acu, are montat pe el alarma si inchidere centralizata pe fata. trabuie resetata alarma ? cum? voi ati mai patit asa ceva? help :osanale:

 

×
×
  • Create New...