Jump to content

surdeanuliviu

Membru
  • Content Count

    55
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by surdeanuliviu


  1. Pentru tractoristu, desfa tubul de cauciuc care vine de la filtrul de aer in corpul clapetei de aceleratie si vezi ce gasesti pe acolo (ai 2 variante ca defectul sa fie generat de blocarea cablului de acceleratie in teaca lui cel mai probabil - deci schimbare- sau clapeta de acceleratie sa se blocheze ea si deci curatire corp clapeta de acceleratie cu decarburol cu masina lasata in jos pe partea cu furtunul de aer- ca sa se scurga mizeria din clapeta afara din corp accel.), pentru celalalt coleg cel mai probabil senzor clapeta acceleratie defect (sare pe parcursul rotirii lui, el fiind similar unui potentiometru si deci verificare cu ap. masura electric pentru rezistenta).


  2. Salut, in momentul in care merg semnalizarile se cunoaste diminuarea luminilor in bord, iar atunci cand masor tensiunea pe baterie cu un multimetru analogic (cu ac) acesta imi variaza cu scurte caderi de tensiune atunci cand motorul la relanti parca se ineaca (relanti neregulat chiar dupa resetare si idle learn). Sugestii va rog.


  3. Salut, am un matiz 2004 E2, problema mea este urmatoarea : motorul nu mai are putere in demaraj ca inainte, cand accelerez se aude ca o bolboroseala in compartimentul motor, la diagnoza nu au gasit decat timpii de injectie aproape dubli si atat. Motorul devine manevrabil doar la turatii mai mari. Ce am facut eu a fost curatarea corpului clapetei de acceleratie si am schimbat IAC, dar nimic. Va rog o sugestie - aer fals, supapa bulita????


  4. Stimata Mirela, recomandarea mea si cred ca sunt in asentimentul multor membri este sa pui numai dimensiunile din talon 155/65/13 sau mai recomandate 145/70/13, eu am gasit online Kormoran la 172 cu tot cu transport(cu conditia de a verifica telefonic stocul cand faceti comanda). Spun asta cu dimensiunile standard fiindca politia va verifica daca sunt de iarna sau allseason si dimensiunile din talon.

 

×
×
  • Create New...