Jump to content

cocolosgabriel

Membru
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cocolosgabriel


  1. Salut si eu am jante pe 15 si atingea buza aripii de cauciuc la hopuri sau incarcata pt ca cielo este cam barca din fabrica este facuta as pt un mers confortabil iar in cazul meu remediul a fost polizarea buzei aripii cu flexul nu am batut cu ciocanul din cauza ca poate sari vopseaua oricat de incet si atent ai da si o schimbare majora a tinutei de drum si a balansului masinii am rezolvat treaba cu un set de arcuri rosii mai tari care a coborat masina cu 40 mm fata si spate iar de 2 ani de cand am facut modificare asta nu am avut nici o problema!


  2. Ai reusit cu farurile vad si sta foarte bine cred ca ti-a luat ceva timp nu ?

    Culoarea alba a masinii intra mai bine in contrast cu negru decat la mine cu bej!


  3. Am avut ceva de lucru a trebuit sa dau bara jos si sa tai plasticul ala si apoi sa prind plasa cu nituri! dar a meritat pt ca nu am vazut prea multe cu asa ceva.

    In curand vreau sa colez plafonul negru si sa caut un mic eleron pt luneta tot negru.

    post-15510-1238005009_thumb.jpg

    post-15510-1238005111_thumb.jpg


  4. Multumesc!

    Coada de rechin a disparut de mult era o mare tampenie, volanul nu stiu ce are de unora nu le place?

    am primit o lovitura de la o domnisoara care dadea cu spatele direct in usa si aripa drepta spate si din pacate nu am mai gasit aceiasi culoare pe baza de diluant si a iesit putin mai inchisa din pacate dar asta e poate la vara o vopsesc total!

    Am avut probleme dupa 1000 de km dar stiam ca voi avea de la cel de unde am cumparat jantele si cauciucurile asa ca am fost la el si le-am echilibrat iar si de atunci e totul ok acum am 1 an si nu vibreaza deloc!


  5. Ai sa razi dar am incalzit farurile la ochiul aragazului dar destul de departe sa nu le topesc din pacate am folosit un spray negru mat obisnuit dar dupa aproape 2 ani nu s-a exfoliat deloc spre norocul meu.

    Iar la montaj am folosit silicon universal transparent la fel ca si la semnalizari!

    Am stat o noapte intreaga sa le termin 23-5 dar am fost multumit.

 

×
×
  • Create New...