Jump to content

criss_blue

Membru
  • Content Count

    122
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by criss_blue


  1. Am si eu o intrebare. Vreau sa predau leasingul pe care il am dar toti care sunt dispusi sa-l preia nu prea se incadreaza in cerintele leasingului ,ca si salariu ma refer.

    Mi sa propus sa facem un act notarial intre noi doi ,cu acordul societatii de leasing, in care se obliga sa plateasca ratele iar eu ma oblig ca la final sa-i inmatriculez masina pe numele lui. Ce spuneti se merita sau ma leg la cap fara sa ma doara? Multumesc pt eventualele raspunsuri.


  2. Pasagerii aveau puse centurile de siguranta ?

     

    Da aveau centurile. Masina este Supernova, iar parbrizul a fost spart(crapat)de pasagerul din dreapta cu capul. De scos din cheder l-am scos eu ca nu vedeam cand am tractat masina. Am inteles ca se poate intelege fara a se ajunge la proces? Daca da ,exista vre-un criteriu pe care se stabilesc daunele?Da genunchiul a fost zdrobit de coltul consolei centrale.


  3. Salut. Acum vreo 3 zile fratele meu a suferit un accident de circulatie in urma caruia a rezultata masina si rotula piciorului drept facute praf. El circula regulamentar,iar un nene a iesit dintr-o curte (cu scart)direct in fata lui(ce o fi fost in capul lui nu stiu) . Intrebarea mea este cum sa faca fratele sa-si recupereze banii pe masina si bineinteles daunele morale si banii cheltuiti prin spitale?(Deocamdata trebuie sa stea cu piciorul in gips 30 zile, apoi sa vada daca va fi operat sau nu. Rotula fiiind sparta in 3 bucati.) Multumesc pt eventualele raspunsuri.Cateva poze cu masina avariata..

    post-15307-1245594384_thumb.jpg

    post-15307-1245594399_thumb.jpg


  4. Din pacate trebuie sa postez si eu la aceasta rubrica. Astazi aveam masina parcata pe o straduta din Ghencea, Ghinionul a facut ca un bou cu un iveco plin cu fier beton sa treaca pe langa masina mea. Cum fierul iesea vreo catva metri in afara platformei mi-a facut cateva zgarieturi pe ambele usi din stanga.

    post-15307-1241104408_thumb.jpg

    post-15307-1241104413_thumb.jpg

    post-15307-1241104419_thumb.jpg

 

×
×
  • Create New...