Jump to content

bumbul

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bumbul


  1. Deci ai dat 100 de ron ca sa-ti tatuezi pe etrier un etrier mai mare.

     

    salut!

     

    da .. bine spus :) )

    un amic de al meu si-a cumparat spray cu vopsea rosie resistenta la temperaturi inalte (special pentru etrieri - 30 lei un spray mic). eu am zis ca , in loc sa stropesc cu vopsea pe acolo , sa dau etrierii jos sa ii vopsesc, mai bine achizitionz aceste capace si le fixez cu silicon pentru temperaturi inalte. in combinatie cu jantele foarte aerisite, in mers se vad foarte frumos. eu sunt de parere ca nu este un 'cocalarism' (voi ce ziceti ?), ba mai mult , pe multi prieteni i-am indus in eroare, ei crezand ca mi-am modificat etrierii cu totul :)


  2. salutare !

     

    mai devreme am vrut sa scriu jante OZ racing F1, 17'', et40. initial am avut anvelope 215/40zr17, dar ulterior, ajutat fiind de un program de pe internet, care calcula diametrul rotii, am trecut la 215/45zr17. sunt foarte multumit de ele, masina foarte stabila ... exceptand pretul ridicat al anvelopelor, totul este perfect.

     

    215/40 06062012934.th.jpg

     

    215/45 imag1742.th.jpg

     

    astazi am schimbat si capul de toba, revin imediat ! :)

     

    salutare !

     

    iata si poze indeaproape cu janta si cu etrierii brembo (doar capace), dar si cu capul de toba dublu. as fi vrut totusi sa decupez bara, dar ...

     

    imag1798.th.jpg

    imag1804.th.jpg

     

     

    astept pareri !

     

    multumesc.


  3. Stie careva la ce pret si ce model de stergator pentru luneta din spate potriveste la un Lacetti Hb ?

     

    gasesti in carrefour la pretul de 7 lei / bucata

     

    stie cineva ce pret au placuteel de frana pt lacetti?

     

    SET PLACUTE FRANA FATA - 110 RON ( TVA INCLUS ) PRODUCATOR KOREA

    SET PLACUTE FRANA SPATE - 115 RON ( TVA INCLUS ) PRODUCATOR KOREA


  4. salut , am si eu o intrebare catre detinatorii de chevy lacetti .. are cineva montate pe masina anvelope mai mari decat cele stock 195 / 55 / 15 ? sunt curios daca se pot monta anvelope de 205 / 55 / 15 ? ori care este dimensiunea maxima ce se poate monta pe masina si de unde o pot afla. Stima tuturor !

     

    salut , am si eu o intrebare catre detinatorii de chevy lacetti .. are cineva montate pe masina anvelope mai mari decat cele stock 195 / 55 / 15 ? sunt curios daca se pot monta anvelope de 205 / 55 / 15 ? ori care este dimensiunea maxima ce se poate monta pe masina si de unde o pot afla. Stima tuturor !

 

×
×
  • Create New...