Jump to content

Dr3adLorD

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dr3adLorD


  1. Ce ciuda am eu pe astia cu stopuri afumate, daca ai sti...frate, altceva mai bun de facut nu ai cu banii decat sa inegresti niste stopuri, pe bune acum? Cati ca tine a trebuit sa evit, prin aglomeratie, dimineata, cand aveam soarele in spate iar prin stopurile afumate nu se vedea neam de bec...numai eu stiu cata carne le-am bagat in frigider.

     

    Ok gata am inteles. Pastrati-va sfaturile pentru voi si mai lasati stopurile alea toata lumea vede numai stopuri. De ce nu se intelege k e vopse perfect transparenta si k se vede lumina prin ele ca si cum nu ar avea nimik. NU SUNT VOPSITE CU VOPSEA !!!


  2. As face topic daca domnii moderatori l-ar lasa, nu l-ar ascunde (sterge) si nu m-ar sanctiona cu cate 20% warn. X(

     

    P.S. Sunt aici la insistentele unor colegi de-ai vostrii domnilor moderatori, anunturile care le-am dat si pe care dvs ati binevoit a le sterge au fost postate poate la cererea catorva useri de aici...

     

    pune si tu macar niste poze cu angel eyes pe matiz sa ne dam seama cam cum sta.


  3. Masina este draguta ,am senzatia de deja vu , inauntru ce i-ai facut ? Lampile de ceata parca nu vin chiar bine acolo !In legatura cu stopurile vopsit sfatul colegilor este bun si ar fi bine sa-l urmezi !Stopurile chiar sunt o invitatie adresata agentilor sa te opreasca ! Chiar eu era sa lovesc in Cta unul cu stopurile afumate ! Este doar un sfat ! Cumva si geamurile laterale din fata sunt infoliate ?

     

    da pe geamuri am folie autorizata Llumar. stopurile sunt facute spray special de stopuri transparent si trece lumnia perfect prin ele. nu mi-a spus politia nimic nicodata , nici la RAR. asa k multumesc de sfaturi


  4. Readu semnalizarea si stopurile la culorile conventionale. Se zvoneste ca s-a infiintat in RO o organizatie secreta care, din placere, de dixtractie, loveste din spate, la stop, masinile cu stopurile modificate si conform regulamentului, ei nu sunt vinovati vreodata. Nici asigurarile nu mai despagubesc masinile care nu intrunesc normele de circulatie pe drumurile publice.

     

    ok. mi se pare o gluma buna


  5. 06 MPG ( mile per gallon ) adica 9.6 km consumand 3.8L de combustibil. Adica un consum de 39.58%

    Era o gluma !

     

    ok. nu stiam si de aia mi se parea ciudat. :)

     

    Frumoasa dar pacat de rugina de sub praguri.

     

    mersi de sfat


  6. Salutare,

     

    ca toata lumea, doresc un sfat venit din cunoastere si experienta si nu din "virtualitatea" paradoxala a acestui forum :) .

     

    voi schimba jantele la matizaur. voi lua ceva din carrefour (pt ca de asta am bani si bunavointa; pana la urma este un matiz aka. masina buget) de 5.5J si 13''. voi lua si niste gume GoodYear Vector 5+ de 165/65/R13.

     

    cum suna aceasta combinatie ? astept argumente care sa vizeze stabilitatea, impact asupra a tot ce inseamna directie, consumul si eventuale contacte anvelope-caroserie cu 4 persoane ~80 kg in masina (asta e situatia de cosmar in cazul meu).

     

    va multumesc anticipat.

     

    stima

     

    uite eu mi-am pus alessio monte carlo pe 13

    post-15181-1207010012_thumb.jpg

 

×
×
  • Create New...